Haberler

Dernekler Müdürü'nden Mahsun Kırmızıgül'e Ağır Küfür

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından Mahsun Kırmızıgül'ü hedef alan İzmir Valiliği Dernekler İl Müdürü Turgay Esen, "Sen y.vşak çıktın" dedi. Esen daha sonra paylaşımını kaldırdı.

İzmir Valiliği Dernekler İl Müdürü Turgay Esen, Facebook hesabından sanatçı Mahsun Kırmızıgül'e "Sen y.vşak çıktın lo" dedi.

DAVUTOĞLU'NA "ZALİM" DEMİŞTİ

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonlar devam ederken twitter hesabından "Yaralı olan çocukları ve yaşlı insanları ölüme terk etmek hangi dinde yazar. Bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey başbakan?" notunu paylaşması siyaset gündemine oturmuş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da tepkisine neden olmuştu.

"AMA Y.VŞAK ÇIKTIN LO"

İzmir Valiliği Dernekler Müdürü Turgay Esen dün gece Facebook hesabından, Mahsun Kırmızıgül için şu paylaşımda bulundu: "Lo Mahsun, Mahsun… Hatırlıyorsun? Yıllar önce 'hepimiz kardeşiz bu öfke niye' demiştin. Milletimizin hoşuna gitmişti. Zaten biz kardeştik, anaydık, babaydık, dayıydık, amcaydık, halaydık, yeğendik, teyzeydik… Ama sen y.vşak çıktın lo."

İşte Esen'in o paylaşımı;

HEMEN KALDIRDI

Esen paylaşımının ardından DHA'ya yaptığı açıklamada, "Buradaki Mahsun, Mahsun Kırmızgül demek değil" dedi. Esen, sabah saatlerinde paylaşımını kaldırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Mahsun Kırmızıgül İzmir Valiliği Turgay Esen Diyarbakır Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (95)

Osmanlı CumhuriyetiMobil-IOS:

Ağzına sağlık çok doğru söylemiş , rahatlık batıyor, sen onları savunuyorsun ne işin var İstanbul'larda git onların yanında yönetmenlik Yapta göreyim o ahkamlarını

60
17
yanıtYanıtla
Mert:

Eee Adam doğru yazmış doğru söze ne denir

38
28
yanıtYanıtla
mahzunMobil-ANDROID:

ruzgarin estigi yone iseyen biri bu mahzun, daha oncede Ahmet kaya ya çatal fırlatanların arasinda fotografini gorebilirsiniz.. karektersiz kelimesi bunun icin soylenmis.. adam dogru demis eksiklerinide ben tamamliyayim..

54
11
yanıtYanıtla
Dilek Altıntaş:

Kalleş bu ülkenin ekmeği sana haram zehir zıkkım olsun

42
20
yanıtYanıtla
TuranMobil-IOS:

Sen o dediğinin önde gidenisin ama haberin yok lo

21
36
yanıtYanıtla
KarayağızMobil-IOS:

lo lo mahsun hani hepimiz kardeştik ne gerek kavgaya diyen sen değilmiydin artist bozuntusu başımıza adam oldun

54
3
yanıtYanıtla
ARSiN CEWLiK:

zirto müdür halki galeyana mi getiriyorsun burasi senin dernegin deyil AKILLI OLMAHSUN YANLIZ DEGIL Bu TOPRAKLAR da SENIN BABANIN DEGIL BIZIM ATALARIMIZIN ZIRTO BIZ BURALARDAYKEN SIZ AT ÜSTÜNDE GÖCERDINIZ

11
45
yanıtYanıtla
dadas:

Az bile demis bizce hain pkk yandasi

39
17
yanıtYanıtla
İNSAF:

Ağzına sağlık az bile demişsin!!

43
13
yanıtYanıtla
KUZUMobil-IOS:

Çok doğru söylemiş Ülkemizi bölemeyeceksiniz bu aziz Türk Milletinin ekmeğini yiyip ihanet etmek var mı ?

45
8
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title