Haberler

Derbide Selçuk-Mancını Tartışması

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 85. dakikasında bir pozisyon ardından kaptan Selçuk İnan'nın oyundan çıkmak istemesine İtalyan teknik direktör Roberto Mancini tepki gösterdi.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin 85. dakikasında bir pozisyon ardından kaptan Selçuk İnan'nın oyundan çıkmak istemesine İtalyan teknik direktör Roberto Mancini tepki gösterdi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 85. dakikasında bir pozisyonda sakatlanan Selçuk İnan, kenar yönetime oyundan çıkmak istediğini söyledi. Kaptanlık pazu bandını çıkartarak kenara yönelen Selçuk'un bu hareketine Mancini sert tepki verdi. Oyundan çıkmak isteyen futbolcuyu sert bir şekilde uyaran İtalyan teknik adam, Selçuk'un sahaya dönmesini ve oyuncu değişikliğine kadar yerde yatmasını istedi. Bu sırada Sneijder ve Drogba da Selçuk'u hem sakinleştirmeye hem de sahada kalması için ikna etmeye çalıştı. Değişiklik için kenara gelen Selçuk'un kaptanlık bandının yanı sıra formasını da çıkarması dikkat çekti. Selçuk, formasını önce Tugay Kerimoğlu'na uzattı fakat Kerimoğlu almadı. Selçuk bunun üzerine formasını alarak kulübeye uğramadan doğrudan soyunma odasına gitti.

Maçın ardından basın toplantısında İtalya teknik direktörü Roberto Mancini, Selçuk'un dışarı çıkmamasını ve sahada kalmasını istediğini belirterek, "Doktoru beklemesini istedik. Herhangi bir anlam karmaşası yok" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Roberto Mancini Selçuk İnan Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

tuna şentuna.sen.095@facebook.com:

Lan bu cincon lular adam dehil

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title