Haberler

Derbi Maçın Ardından

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig'de derbi maçta sahalarında Beşiktaş'a 1-0 kaybetmelerinin kendileri için kötü olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig'de derbi maçta sahalarında Beşiktaş'a 1-0 kaybetmelerinin kendileri için kötü olduğunu söyledi.

Muslera, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, ilk yarı daha iyi oynamalarına rağmen ikinci devrenin başında şansız bir gol yediklerini belirterek, "Derbiyi kendi sahanızda kaybetmek zor. İlk yarıda rakibine pozisyon vermeyen bir Galatasaray vardı. İkinci yarıda da çok şans vermedik. Şans faktörü bugün rakibimizden yanaydı. Baraja çarpan top gol oldu. Kendi sahamızda kendi taraftarımız önünde böyle bir maçı kaybetmek kötü oldu." dedi.

Son iki sezondur şampiyonluk yarışında puan olarak çok geride kaldıklarının hatırlatılması üzerine Uruguaylı file bekçisi, "Kötü denilen sezonda kupalar var. Birçok hoca değişikliği yaşadık. Zamana ihtiyacımız oluyor, hocaların zamana ihtiyacı var. Bizim de onlara alışmamız gerekiyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Beşiktaş'a kaybettik ama son dakikaya kadar bir şeyler yapmaya çalışan, mücadele eden bir Galatasaray vardı. Bunu artı olarak değerlendirebiliriz. Ortada bir gerçek var, 10 puanlık fark var. Sezon sonuna kadar mücadele etmekten başka yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de Beşiktaş derbisiyle Zoran Simovic'in "Galatasaray'da en fazla forma giyen yabancı futbolcu" rekorunu egale eden Muslera, "Galatasaray gibi büyük bir takımda rekor kırmak beni inanılmaz mutlu etti. Bu zamana kadar bana yardımcı olan herkese teşekkür etmek istiyorum. İyi zamanlar da oluyor. Bu camiaya, herkese teşekkür ediyorum. Galatasaray tarihine adımı yazdırdığım için çok mutluyum." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title