Haberler

Deprem Sonrası İstanbul'daki Toplanma Yerlerine AVM Yapılmış

Güncelleme:

1999 Yalova depremi sonrası İstanbul'da belirlenen deprem toplanma yerlerinin sayısı 493. Bu arazilerin büyük bir çoğunluğu ise artık dolu. Arazilerin bir çoğuna AVM yapılmış.

Türkiye'nin deprem gerçeği en çok İstanbul'u tehdit ediyor. Uzmanlara göre meydana gelecek 6'nın üstündeki bir İstanbul depremi, yaşanacak can kaybı ile dünyanın en büyüğü olacak.

TEHLİKE BÜYÜK, ÖNLEM YOK

1999 Yalova depremi sonrası İstanbul'da 493 boş alan, deprem sonrası toplanma yeri olarak belirlenmişti. Ancak şimdi bu arazilerin yerinde yeller esiyor. Bir çoğuna da AVM yapıldığı ortaya çıktı.

KOCA ŞEHİRDE GİDECEK YER YOK

Habertürk televizyonu, deprem toplanma alanı olarak belirlenen arazileri tek tek gezdi. Ortaya çıkan sonuç ise gerçekten ürkütücü. Deprem toplanma alanlarının üzerine yapılan AVM'ler bu arazileri yok etmekle kalmamış, olası bir deprem içinde daha fazla can kaybı için davetiye çıkarmış.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Türkiye Yalova Emlak Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (19)

NEREYE:

BAKASAN. AVM. SANKİ. BU HALK . AVM. YİYOR. RANTCI. HISIZLAR. YAPIYOR. SONRA. KİRAYA. VERİYORLARGİT. HER. TARAF. KİRALIK. BAZAN. RASLIYORUM. BUNLARIN. SAHİPLERİNE. KARNI. BÜYÜK. BURNU. BÜYÜK. KOLAĞIDA. BÜYÜK. O KADAR. YEMİŞLERKİ. SİNDİREMİYORLAR. BİLE. İNSANLARIN. KANINI. EMİYORLAR. BU. UZAYDAN. GELEN. MAHLUKLAR. AYNI. KESTOPAYA. BENZİYORLAR. İSTANBULU. MAHV. ETTİLER. BU. . RANTCI. AKP. DÜZENBAZLARI. BUNLARIN. YÜZÜNDEN. KUŞLAR. BÖCEKLER. KARINCALAR. VS. DİLE. GELDİ. HER. TARAF. TAŞ. DUVAR. BETON. YEŞİL. ALANI. YOK. ETTİLER. İKLİM. DEĞİŞİLİĞİ. BİLE. BUNLARA. İSY

8
0
yanıtYanıtla
cem tuna:

Lanet olsun içinizdeki AVM(Rant) sevgisine!!! Zaten Gezi Parkına''da o yüzden girişmediniz mi? Size direnenleri Darbeci ilan ettiniz. . . İşin üzücü yanı sizin zırvalarınıza inananlar var. . .

5
0
yanıtYanıtla
KÖRMÜSÜNÜZ:

Yalanınız batsın. Herşey milletin haberi dahilinde resmi gazetelerde yayınlanarak yürürlüğe girdi.

1
4
yanıtYanıtla
SEN RESMİ GAZETEYE ABONESİN HERHALDE:

Sen her gün resmi gazete okuyorsun herhalde. Beğenmediğim bir şey olunca da dava açıyorsundur. Kaybol zibidi seni.

yanıt2
yanıt1
KÖRMÜSÜNÜZ:

Ben okuma özürlüyüm diyorsun. Dava açanda aslında senin gibi dünyadan bir haber aciz ağzı bozuk aile terbiyesi ve insanlıktan nasibini almamış şahsiyetsizler

yanıt2
yanıt0
HUSEYI KULAK:

TURKIYE ILERI GIDIYOR PADIHŞAM COKYAŞA DIYEN ALLA KOKUSU OLMAYAN KARDEŞLER DEVAM EDI BELKI TORUNLARINIZ UYANIR

5
0
yanıtYanıtla
...:

Taksim meydanına bile yapacaklardı , ama artık millet çüşş dedi

4
0
yanıtYanıtla
insan hayatını önemsemiyorlar:

geziicilerin haklılığı bir kez daha ortaya çıktı. . .

4
0
yanıtYanıtla
adam:

Hic sasirmadim, bunlarin fitratinda rantcilik var, halki korumak, halki sevgi ile kucaklamak falan hikaye. . .

3
0
yanıtYanıtla
Izmir medenıyetMobil-IOS:

Zaten orası AKP zıhtıyetınde ölsünler kurtuluruz

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title