Haberler

Deplasmanda 13 Maçtır Yenilmeyen Fenerbahçe'de Hedef Galibiyet

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile yarın karşılaşacak Fenerbahçe son 5 içindeki 13 maçta rakip sahada çıktığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile yarın karşılaşacak Fenerbahçe son 5 içindeki 13 maçta rakip sahada çıktığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi.

13 resmi maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik alan Fenerbahçe, Gençlerbiği deplasmanında galibiyet hedefliyor.

Bu süreçte rakip sahalardaki 8 lig mücadelesinde 6 galibiyet 2 beraberlik yaşayan Fenerbahçe, 5 kupa maçını ise 4 galibiyet ve bir beraberlikle geçti.

Fenerbahçe, Ankara deplasmanında tam kadro

Sarı-lacivertlilerde rahatsızlığı geçen Volkan Demirel ile hafif sakatlığı düzelen Caner Erkin dünkü antrenmanda yer almıştı. Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Hasan Ali Kaldırım'ın tedavisi sürüyor. Sarı-Lacivertli takım Hasan Ali dışında tam kadro hazır.

Mehmet Topal tamamen iyileşti

Galatasaray ile oynanan derbi maçta sakatlanan Mehmet Topal, Gençlerbirliği maçı öncesi tamamen iyileşti. Dün takımla birlikte çalışan tecrübeli oyuncunun, yarınki maçta forma giymesi bekleniyor.

Beşiktaş derbisi öncesi ceza sınırında 4 futbolcu var

Sarı-lacivertli ekipte Beşiktaş derbi öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Meireles ve Kadlec,Gençlerbirliği karşısında sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecek ve 25. haftada Beşiktaş ile oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek.

Muhtemel 11

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Alper, Diego (Emenike), Sow.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Topal Fenerbahçe İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title