Haberler

Denizlispor Umut Verdi

Ptt 1'inci Lig'de 8 haftadır düşme hattında yer alan Denizlispor, Ali Yalçın yönetiminde çıktığı ilk maçta Adana Demirspor'la evinde 1-1 berabere kalırken sergilediği futbol umut verdi.

Ptt 1'inci Lig'de 8 haftadır düşme hattında yer alan Denizlispor, Ali Yalçın yönetiminde çıktığı ilk maçta Adana Demirspor'la evinde 1-1 berabere kalırken sergilediği futbol umut verdi.

Bir süre önce kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Cihan, Kerem ve Serkan'ın yanı sıra sakatlıktan çıkan Genkov ve Recep gibi önemli oyuncuların maç eksikleri bulunduğuna dikkat çeken Ali Yalçın, "Tüm bunlara rağmen özellikle ikinci yarıdaki futbol beni mutlu etti. Takım iyi sinyaller veriyor. Şu andan itibaren tek yapmamız gereken, Karşıyaka müsabakasına odaklanmak" dedi.

Karşıyaka randevusunun iki takım için de zor geçeceğini sözlerine ekleyen ,Ali Yalçın, düşme hattından çıkmak için seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu belirterek, "İzmir'den 3 puanla dönerek bu yönde ilk adımı atmak istiyoruz. Her maç üzerine koyarak yolumuza devam edeceğiz. Bu takımın geleceğinden umutluyum. Ligde kopma olmadı. Takımlar puan olarak birbirine çok yakın. 3-4 maçlık galibiyet serisi, bizi çok yukarılara taşır" ifaedesini kullandı.

Bu arada Adana Demirspor maçında kasığından sakatlanan Tuna'nın durumunun yarın çekilecek MR sonrası netlik kazanacağı bildirildi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Demirspor Denizlispor Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title