Haberler

Denizlispor'da Cenk Transferi Karıştı

Denizlispor'un geçtiğimiz haftadan bu yana kadrosuna katmaya çalıştığı Çaykur Rizesporlu Cenk Güvenç'in transferi kördüğüm oldu.

Denizlispor'un geçtiğimiz haftadan bu yana kadrosuna katmaya çalıştığı Çaykur Rizesporlu Cenk Güvenç'in transferi kördüğüm oldu. Rizeli yöneticilerin, 24 yaşındaki stoperden kulüpten alacağını silmesini istediği, Denizlispor'dan da 50 bin TL bonservis bedeli talep ettiği öğrenilirken Asbaşkan Taner Atilla, "Cenk alacağının bir bölümünden fedakarlık yapacak. Rizespor da anlayış gösterirse bu transfer gerçekleşir" dedi.

Öte yandan Başkan Mustafa Şavluk, üyelerden aidatlarını ödemelerini istedi. Şu anda 1 milyon 200 bin TL tutarında aidat borcu olduğunu dile getiren Şavluk, "1700 üyemizden büyük bölümü uzun süredir aidat yatırmıyor. 2002'den beri ödeme yapmayan yüzlerce üyemiz var. Önümüzdeki günlerde tahsilat için gerekli tebligatı yapacağız. Üyelerden hassasiyet bekliyoruz" dedi. Denizlispor'da yıllık aidatın 240 TL olduğu bildirildi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizlispor Cenk Güvenç Çaykur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title