Haberler

Denizlispor'da Altıparmak Kredi İstedi

Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, 2 hafta içinde lige tam anlamıyla hazır duruma geleceklerini söyledi.

Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, 2 hafta içinde lige tam anlamıyla hazır duruma geleceklerini söyledi.

Takıma geç katılan bazı oyuncuların fiziksel açıdan henüz istenen seviyede olmadığını belirten Mehmet Altıparmak, "Her şeye rağmen takım olma yolunda önemli mesafe katettik. Futbolcularımın oynama isteğinin üst düzeyde olması işimi kolaylaştırıyor. Bu hafta Elazığspor'u yenip, daha sonra milli maç nedeniyle verilen arada eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.

Pazar günü oynanacakları Elazığspor maçının saat 21.45'ten, 20.00'ye çekilmesini olumlu karşıladıklarını sözlerine ekleyen Mehmet Altıparmak, bu konuda şunları söyledi:

"Geç saatte oynanan müsabakalara seyirci ilgi göstermiyor. Karşılaşmanın 20.00'ye alınması bu açıdan doğru karar. Taraftarlarımızı Atatürk Stadı'na bekliyoruz. Onların desteğini aldığımızda takım performansı ve motivasyon da artacaktır. Elazığspor'u yenerek, Karabük mağlubiyetini telafi edeceğimize inanıyorum."

VALİ KOCATEPE'YE ZİYARET

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, Başkan Yardımcısı Mustafa Üstek, Basın Sözcüsü Mehmet Ali Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Fatih Karahan, Mehmet Uz ve Ertuğrul Devecioğlu, Vali Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti. Denizlispor'un uyuyan bir dev olduğunu söyleyen Başkan Şavluk, "Kentte var olan dinamikleri harekete geçirmeye çalışıyoruz" diyerek bu konuda Kocatepe'den destek istedi. Denizlispor'a her konuda desteğe hazır olduğunu söyleyen Vali Kocatepe'de, "Karabükspor maçında iyi futbol oynadığımız halde talihsiz bir golle kaybetmek hepimizi üzdü. Önümüzdeki haftalarda seyir zevki yüksek maçlar izleyeceğimizden eminim" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Altıparmak Şükrü Kocatepe Denizlispor Elazığspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title