Haberler

Denizli Merkezli 3 İlde Suç Örgütü Operasyonu

Denizli, Uşak ve Antalya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 30 kişi gözaltına alındı

Denizli merkezli 3 ilde yapılan silahlı suç örgütü operasyonunda, 30 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı ile İzmir Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığının koordinesinde, Denizli, Uşak ve Antalya'da "Haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla" kurulan iki ayrı silahlı suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Özel harekat polisleri ile jandarmanın destek verdiği operasyonlarda 30 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin adresleri ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda, 5 ruhsatsız tabanca, 7 av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 3 kelepçe, 2 elektroşok cihazı, 2 muşta, 3 bıçak, 78 av tüfeği fişeği, 1 sahte altın, 2 senet, 1 beyzbol sopası, 3 gram esrar, 1 esrar içme düzeneği, 50-60 gram kenevir tohumu, 1 biber gazı ele geçirildi.

Zanlıların, "örgüt kurma", "adam öldürmeye teşebbüs", "silah zoruyla ve tehditle senet imzalatmak ve tahsil etmek", "yağma", "ateşli silahla adam yaralamak", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "tehdit ve şantaj", "kişisel verilerin izinsiz kayıt altına alınması", "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından 35 olayı gerçekleştirdikleri bildirildi.

Antalya ve Uşak'ta gözaltına alınan zanlıların Denizli'ye getirildiği, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi. - Denizli

Kaynak: AA / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Denizli Antalya Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title