Haberler

Denizli Krom Madenindeki Göçükte Mahsur Kalan Işçi 23 Saat Sonra Kurtarıldı

Krom madenindeki göçükte mahsur kalan işçi 23 saat sonra kurtarıldı (Yeniden)DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde krom madeninde meydana gelen göçük nedeniyle, dün saat 15.00'ten beri ocakta mahsur kalan işçi Sadi Serin, 23 saat sonra kurtarıldı.

Krom madenindeki göçükte mahsur kalan işçi 23 saat sonra kurtarıldı (Yeniden)

DENİZLİ'nin Acıpayam İlçesi'nde krom madeninde meydana gelen göçük nedeniyle, dün saat 15.00'ten beri ocakta mahsur kalan işçi Sadi Serin, 23 saat sonra kurtarıldı. Madenden yürüyerek çıkan Serin'i gören başta eşi Fatma Serin olmak üzere yakınları sevinç gözyaşı döktü.

Acıpayam'ın Karaismailler Mahallesi'ne yaklaşık 7 kilometre mesafede, Yırtıcılar Mevkii'ndeki Elmaslar Madencilik şirketine ait Krom Madeninde, dün saat 15.00'te göçük oldu. Evli ve 3 çocuk babası Sadi Serin, madenin yaklaşık 700 metre içinde mesai saati bittikten sonra girişe doğru gelirken, yaklaşık 400 metrede aniden oluşan göçük yüzünden mahsur kaldı. Son anda göçük altında kalmaktan kurtulan Serin, beklemeye başladı. Göçük olduğunu fark eden diğer işçiler ise durumu arkadaşlarına iletti. İşçiler göçüğü kaldırıp, Serin'in kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamayınca itfaiyeye haber verildi. Olay yerine daha sonra jandarma ekipleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma Ekibi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma ekiplerinin (UMKE) arama kurtarma ekipleri de geldi. Madene giren arama kurtarma ekipleri, yaptıkları incelemede işçi Sadi Serin'in maden içinde göçüğün arkasında olduğunu ve sesli konuşarak sağlık durumunun iyi olduğunu tespit etti. Arama kurtarma ekipleri, göçük yaşanan yaklaşık 6 metrelik kısımdaki yıkıntıyı temizledi. Tekrar göçük yaşanması ihtimaline karşı da tahkimat yaptı.

Yaklaşık 23 saat süren çalışmaların ardından Serin, bugün saat 14.00'te kurtarıldı. Madenden yürüyerek çıkan Serin'i gören başta eşi Fatma Serin olmak üzere yakınları sevinç gözyaşı döktü. Alkışlar eşliğinde madenden çıkan Serin'in bitkin ve yorgun olduğu görüldü. Serin ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Serin'in eşi Fatma Serin ise bir ara sevinçten baygınlık geçirdi. 112 ekiplerinin müdahalesiyle Fatma Serin kendine geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acıpayam Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title