Haberler

Denizli Güne Karla Uyandı (2)

Yollarda KAR TEMİZLİĞİ Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kentin yüksek kesimlerinde ve bazı ilçelerinde sabah etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen yollarda temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.

Yollarda KAR TEMİZLİĞİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kentin yüksek kesimlerinde ve bazı ilçelerinde sabah etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen yollarda temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Buldan, Babadağ, Çal, Bekilli, Çivril, Serinhisar, Kale ve Honaz'ın yüksek kesimlerinde karla mücadele eden ekipler, yolların kapanmaması için iş makineleri ile temizlik yaptı. İ

lçelere bağlı mahallelerin ana bağlantı yollarında başlatılan çalışmaların dışında, Denizli-Antalya Karayolu'nun Cankurtaran Mevkii'nde de karla mücadele edildi. İlçelerde, herhangi bir olumsuzluğa karşı ekiplerin hazır bekletildiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

İZCİMobil-IOS:

Denizli'nin horozu kızı kışı meşhur olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title