Haberler

Denizli'deki Cinayet

"Motosikletli gençlerin çıkardığı gürültü" nedeniyle başlayan tartışmada yaşlı kişi tarafından öldürülen internet kafe işletmecisi toprağa verildi.

Acıpayam'da "motosikletli gençlerin çıkardığı gürültü" nedeniyle başlayan tartışmada yaşlı kişi tarafından öldürülen internet kafe işletmecisi İzzet Bağlan (32) toprağa verildi.

Acıpayam Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden internet kafe işletmecisi İzzet Bağlan'ın cenazesi, otopsi sonrası yakınları tarafından alınarak Darıveren Mahallesi'ne getirildi.

Bir çocuk babası Bağlan, Darıveren Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Öte yandan, cinayet zanlısı Mustafa B. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayet zanlısı Mustafa B'nin mahkemede, "Gürültü yapan gençlerin kendisine küfür ve hakaret etmesinden dolayı internet kafeye girdikten sonra işletme sahibi ile tartıştığını" söylediği bildirildi.

Darıveren Mahallesi'nde Mustafa B. (76) yanından geçen motosikletli gençlere gürültü çıkardıkları gerekçesiyle tepki göstermiş, gençlerin bir internet kafeye girmesi üzerine, kafenin işletmecisi İzzet Bağlan (32) ile tartışan Mustafa B, daha sonra evinden getirdiği ruhsatsız tabancası ile Bağlan'a 3 el ateş etmiş, sağlık ekipleri tarafından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılan İzzet Bağlan, hastanede hayatını kaybetmişti. - Denizli

Kaynak: AA / Güncel

Darıveren Acıpayam Denizli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

DARIVEREN GENÇLİK:

BU MOTORSİKLETLİ GENÇLERE Bİ ÇÖZÜM BULANAMIYOR. BİR GÜN DARIVEREN ORMANLARINI YAKACAKLAR. ORMANLIK ALANDA ATEŞ YAKIP BİRA İÇİYORLAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title