Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyespor Finali Bekliyor

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Yeni Diyarbakırspor'la deplasmanda oynadığı yarı final rövanş maçı olaylar yüzünden yarıda kalan Denizli Büyükşehir Belediyespor, rakibinin de ligden çekildiğini açıklamasıyla finalist olmayı bekliyor.

Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Yeni Diyarbakırspor'la deplasmanda oynadığı yarı final rövanş maçı olaylar yüzünden yarıda kalan Denizli Büyükşehir Belediyespor, rakibinin de ligden çekildiğini açıklamasıyla finalist olmayı bekliyor.

Futbol Federasyonu, 2'nci Grup'ta finalin 28 Mayıs'ta Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacağını açıklarken Denizli Büyükşehir Belediyespor, hükmen galibiyetinin tescil edilmesi halinde Sivas 4 Eylül Belediyespor'la 2'nci Lig'e yükselme mücadelesi verecek.

Diyarbakır'da skorun 90+5'inci dakikada penaltıdan attıkları golle 1-1 olmasının ardından seyircinin sahaya girmesiyle karşılaşmanın tatil edildiğini hatırlatan Kulüp Başkanı Ruşan Uzunoğlu, şunları söyledi:

"İlk müsabaka 0-0 bittiği için 1-1'de bize final için yetiyor. Futbol Federasyonu bizi 3-0 galip ilan etse de, maçın sonucunu 1-1 olarak da tescil etse, finale çıkıyoruz. Sivas 4 Eylül Belediyespor ile şanslarımızı eşit görüyorum. Gününde olan kazanıp 2'nci Lig'e yükselir. Ancak her koşulda 2'nci Lig biletini alacağımıza inanıyorum." - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title