Haberler

Denizli Baba ile Kızını Farklı Kılan Şey İsimleri

Baba ile kızını farklı kılan şey isimleriDENİZLİ'de yaşayan bir baba ile kızı, ülkenin en uzun isme sahip kişileri olarak dikkati çekiyor.

Baba ile kızını farklı kılan şey isimleri

DENİZLİ'de yaşayan bir baba ile kızı, ülkenin en uzun isme sahip kişileri olarak dikkati çekiyor.

Denizli'de internet gazeteciliği yapan 38 yaşındaki Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları, kendisi gibi kızına da soyadıyla birlikte 43 harften oluşan Aybike Güliz Enzel Yağmur Eflinnisa Nebioğulları ismini koydu. İsmi yüzünden ara sıra sıkıntı yaşayan Nebioğulları, kızına uzun ismini ailesinin isteğiyle koyduğunu söyledi. Saadet Partisi'nden 2011'de milletvekili adayı olan ve uzun ismiyle gündeme gelen Nebioğulları, kızının isimlerinden memnun olduğunu söyledi. Nüfus cüzdanında bütün isimlerin yazılı olduğunu söyleyen baba Nebioğulları, en çok sıkıntıyı bankalarda ve kamu kurumlarında yaşadığını söyledi. Kendi isminin babası ve babasının arkadaşları tarafından konduğunu belirten Nebioğulları, şaşıranlara nüfus cüzdanını gösterdiğini söyledi.

Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları, Bankadan havale geldiği zaman ismin hepsi yazmadığı için parayı alamıyorum. Vermiyorlar, geri gönderiliyor. Bu tür sorunlar çok oluyor. İsimlerim nedeniyle dalga geçenlerde oluyor. İnanmayanlarda oluyor bende kimliğimi gösteriyorum, o zamanda şaşırıyorlar. Arkadaşlarım, istedikleri isimle çağırıyor, en çok ise Haşim ve Bahadır isimlerini kullanıyorlar dedi. Nebioğulları, eşi Hacer Nebioğulları'nın tek isme sahip olduğunu da vurguladı. Nebioğulları'nın ilkokul 4. sınıf öğrencisi kızı Aybike Güliz Enzel Yağmur Eflinnisa Nebioğulları ise, isimlerini sülale tarafından konulduğunu, ailesinin önce 36 isim koymak istediklerini belirterek, Ben doğunca sülalemiz toplanmış ve herkes farklı bir isim koymak istemiş. Ortaya 36 isim çıkmış, ben doğduktan sonra nüfus müdürlüğüne kimliğe yazdırmak istemişler ancak bilgisayarda yazamamışlar. Ankara'ya gönderilmiş, orada da yazılamayınca soyadımla birlikte nüfus cüzdanıma 6 isim yazılabilmiş. İsimlerimi ezberleyinceye kadar çok zorluk çektim. Sınav kağıtlarına bütün isimleri yazarken sıkıntı oluyordu, öğretmenimde bir tanesini yazmamı söyledi. Bende ilk ismim olan Aybike'yi genelde kullanıyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title