Haberler

Denizli AK Parti'de Temayül İçin 20 Aday Adayı Yarıştı

Denizli'de AK Parti milletvekili adaylığı için temayül yoklaması yapıldı.

Denizli'de AK Parti milletvekili adaylığı için temayül yoklaması yapıldı. EGS Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan temayül yoklamasına 27 aday adayından 20'si katıldı. 10 sandıkta 2 bin 50 partilinin oy kullanacağı temayül yoklamasında milletvekili aday adayları partililerin desteğini alabilmek için yoğun kulis çalışması yürüttü.

AK Parti'nin Denizli'de milletvekili adaylarını belirlemek için EGS Kültür ve Kongre Merkezi'nde yaptığı temayül yoklamasına İl Başkanı Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı. Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kınay'ın koordinatörlüğünde yapılan temayül yoklamasına aday adaylığı için başvuran 27 adaydan 20'si katıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, eski İl Başkanı Avni Örki, Devlet eski Bakanı Selma Aliye Kavaf, İl eski Başkanı Avni Örki ile İl Kadın Kolları eski Başkanı Peral Uluköy'ün parti tüzüğü gereği katılmadığı eğilim yoklamasında 20 aday partililerin desteğini almak için yarıştı.

Eğilim yoklamasında oy verme işlemi saat 10.00'da başladı. Koordinatör Hasan Fehmi Kınay, oy verme işlemi hakkında bilgi verdi. İl Başkanı Şahin Tin ise eğilim yoklamasının hayırlı olmasını dileyerek Yeni Türkiye hedefine tuğla koymak için aday adayı olan partililere başarılar diledi. Tin, eğilim yoklamasında eski il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, disiplin ve demokrasi hakem kurulu üyeleri, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu başkanı ve asil üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve temsilcileri, parti kurucuları ve eski milletvekillerinin oy kullanacağını, teşkilat olarak her aday adayına eşit mesafede olduklarını söyledi.

Eğilim yoklamasında adaylar listede alfabetik sıralamayla yer aldı. Ahmet Hakkı Sözer, Ali Aygören, Ayşe Rabia Yüreklitürk, Cahit Özkan, Dilek Çevik, Emin Barıner, Emin Okkaya, Ertuğrul Devecioğlu, Fatma Sürmeli, Gülümser Gökçe Acar, İbrahim Tan, Kadir Yasav, Mehmet Uğur Tatar, Metin Koçyiğit, Mustafa Kurnaz, Nurefşan Bozoba, Osman Yüceliş, Vedat Demir, Yekta Çakmak İnce, Ziya Osman Türköz eğilim yoklamasında yarıştı. Aday adayları salonun girişinde oy kullanacak partilileri karşılayarak destek isterken, kurulan 10 sandıkta 2 bin 50 kişi oy kullanacak. Bugün saat 16.00'da sona erecek oy kullanma işlemi sonunda sandıklar Ankara'ya götürülerek Genel Merkez'de oluşturulan komisyon gözetiminde tasnif edilecek. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Zolan Hasan Fehmi Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title