Haberler

Denizcilik İşletmeleri'nden Romörkör ve Su Tankeri Satışı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ) Anonim Şirketi, romörkör ve su tankerini ihaleyle satacak.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri (TDİ) Anonim Şirketi, romörkör ve su tankerini ihaleyle satacak.

TDİ'nin Resmi Gazete'de yayımlanan duyurularına göre, TDİ Ömerli Su Tankeri  ve Paşalimanı Romörkörü satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Geçici teminat bedeli 5 bin dolar, tanıtım dokümanı ve ihale şartları belgesi 100 lira olan Ömerli Su Tankeri için 9 Nisan saat 14.00'e kadar, geçici teminat bedeli 2 bin dolar,  tanıtım dokümanı ve ihale şartları belgesi 50 lira olan  Paşalimanı Romörkörü için ise 10 Nisan saat 14.00'e kadar teklif verilebilecek.

İhale, kapalı zarf içisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek. İhale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. İhaleye Türk ve yabancı uyruklu gerçek/tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecek.

TDİ, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ihaleyi yapıp yapmamakta ve teklif verme süresini uzatmakta serbest olacak. Özelleştirme işlemleri; KDV'den, her türlü vergi, resim ve harçtan muaf tutulacak. İhale hakkında ayrıntılı bilgiye, "www.tdi.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

paşalimanı türkiye ömerli Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title