Haberler

Deniz Seki'ye Cezaevinde Yılbaşı Ziyareti! Ünlü İsimler Akın Etti

Güncelleme:

Yılbaşını Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi'nde geçiren Deniz Seki'yi Deniz Akkaya'dan Nükhet Duru'ya bir çok ünlü isim ziyaret etti.

2014 yılında "uyuşturucu temin etmek" suçuyla tutuklanan ve 3.5 yıl hapis cezasına mahkum olan Deniz Seki'yi yılbaşında sevenleri yalnız bırakmadı. Pek çok ünlü isim, sanatçıyı cezavinde ziyaret etti.

ŞARKI SÖYLEDİLER, SAVCI VEKİLİ EŞLİK ETTİ

Deniz Akkaya, Gonca Vuslateri, Nükhet Duru, Özgün, Reyhan Karaca, Yeliz, Zara ve Özgür Aras, Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi'nde Deniz Seki'yi ziyaret edenler arasındaydı. Deniz Seki'nin menajeri Özgür Aras tarafından organize edilen görüşmede, ünlü isimler, şarkılarını Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi'nde yatan Deniz Seki ve mahkum arkadaşları için söylediler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette, Başsavcı Vekili Hakan Uyar da sanatçılara eşlik etti.

HAPİSTEN ÇIKINCA 7/24 EKRANLARDA

Sancılı bir yılı ardında bırakan Deniz Seki ise yeni yılda özgürlüğüne kavuşacak olmanın sevincini yaşıyor. 2017'nin ortalarında mahkumiyeti sona erecek olan sanatçının daha şimdiden televizyon yapımları ve konser mekanları ile anlaştığı söyleniyor. Yeni yılda adını sıkça duyacağımız Deniz Seki, ekranlarda bi reality show ile karşımızda olacak. Seki'in hapishaneden çıkmasıyla birlikte yaşayacağı her şey kayıt altına alınacak ve 7/24 ekranlara taşınacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Akkaya Nükhet Duru Deniz Seki Bakırköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title