Haberler

Deniz Çoban İyi Durumda Değilim. Şimdi Konuşamayacağım

Deniz Çoban İyi durumda değilim. Şimdi konuşamayacağım Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Deniz Çoban, hatalı kararlar verdiğini yayıncı kuruluşun canlı yayınında ifade etmişti.

Deniz Çoban İyi durumda değilim. Şimdi konuşamayacağım

Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Deniz Çoban, hatalı kararlar verdiğini yayıncı kuruluşun canlı yayınında ifade etmişti.

Deniz Çoban, hatalı kararları nedeniyle canlı yayında iki takımdan da özür diledi. Maçın sonunda tartışmalı bir penaltı kararı veren Deniz Çoban, maç sonu Rıza Çalımbay'ın yayıncı kuruluşa verdiği röportajı sırasında canlı yayına katılarak açıklamalarda bulundu.

Maçın bitiminde içeride pozisyonu izlediğini ve çok üzüldüğünü dile getiren Çoban, Hem Rize'nin aleyhinde yaptığım hatalar için, hem de Kasımpaşa için. Çok yanlış yaptığımı biliyorum buraya gelirken. Federasyon Başkanımızdan, Merkez Hakem Kurulu Başkanımızdan ve üyelerimizden özür diliyorum. Çok üzgünüm. Kendimle ilgili kısa sürede bir karar vermem gerektiğini de düşünüyorum. İki taraftan da özür diliyorum. Bir hakemin yapmaması gereken bir şeyi yaptığımın çok net farkındayım. Gelip konuşmak istedim. Kimsenin yapmadığını yaptım. Belki kariyerimin sonuna doğru geliyorum ama iki takımdan da özür diliyorum şeklinde konuştu.

ÇOBAN, STATTAN AYRILIRKEN UZATILAN MİKROFONLARA İSE ŞU ANDA İYİ DURUMDA DEĞİLİM, KUSURA BAKMAYIN. ŞİMDİ KONUŞAMAYACAĞIM İFADELERİNİ KULLANDI.

Deniz Çoban, stattan ayrılırken kendisine uzatılan mikrofonlara ise, Şu anda iyi durumda değilim, kusura bakmayın. Şimdi konuşamayacağım dedi.

Oldukça üzgün görünen ve geleceği ile ilgili bir karar aşamasında olduğu her halinden belli olan Çoban ısrarlı sorular üzerine şöyle konuştu Gerekeni flash röportajda söyledim (Yayıncı kuruluşun röportaj alanını kastederek). Şu anda iyi durumda değilim, kusura bakmayın. Şimdi konuşamayacağım. Özür dilerim.

Bu esnada Federasyon temsilcisi olduğu tahmin edilen bir yetkilinin Deniz'cim lütfen arabaya gidelim şeklindeki uyarısı üzerine Deniz Çoban basın mensuplarının karşısından ayrılıp, stattan çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Deniz Çoban Kasımpaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title