Haberler

    Deniz Çoban'dan Hüseyin Göçek'e Eleştiri

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray sahasında Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray sahasında Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu. Eski hakemlerden Deniz Çoban, Hüseyin Göçek'in karşılaşmada verdiği kararları eleştirdi.

    Deniz Çoban'ın Fanatik Gazetesi'ndeki Galatasaray - Kayserispor maç yazısı

    Maçın hakemi Hüseyin Göçek son maçını 45 gün önce yönetmiş, Başakşehir'in golünü önce verip, sonra iptal ettiği için de bu sezonun en uzun süren cezasını almıştı. 3 lig 4 kupa haftasında kendisine görev verilmemişti. 45 gündür sahaya adım atmamış, eline düdük almamış Göçek'in böylesine önemli bir maça atanmasıyla zaten yapılacak hatalara zemin hazırlanmıştı.

    "PENALTIYI ATLADI"

    Göçek maç süresince çaldığı ya da çalmadığı düdüklerle standardı bir türlü yakalayamadı. Ne zaman kendisine sahada ihtiyaç duyulsa çaldığı düdükler hatalıydı. Maçta kendisine 3 defa ihtiyaç oldu ve bu kritik kararlarında da hatalıydı. Maçın 48. dakikasında soldan ceza sahasına giren Bruma'nın önündeki topu kazanmak için kayarak müdahalede bulunan Kayserisporlu savunma oyuncusu topa temas edemedi ancak Bruma'ya temas etti. Bu dikkatsiz davranışın sonucu penaltı olmalıydı ancak Göçek 'devam' dedi.

    "TEMAS ETMEK YETMEZ"

    54. dakikada Kayserispor hücumunda Deniz Türüç topu göğsüyle önüne aldı ve ceza sahasına girdi. Tolga da Türüç'ü arkadan iterek düşürdü. Karar Kayserispor lehine penaltı olmalı ve Tolga kırmızı kartla oyundan atılmalıydı. Göçek Türüç'ün göğsüyle aldığı topa hatalı bir elle oynama kararı verdi.

    Maçın uzatma dakikaları oynanırken Podolski'nin golü; Eren'in Levent'e faul yaptığı gerekçesiyle iptal edildi. Oysaki pozisyonda Eren rakibine faul yapmamıştı, gol geçerli sayılmalıydı. Eren'in eli sadece rakibinin sırtına temas etmişti. Futbol bir temas oyunudur. Temas etmiş olmak tek başına faulü gerektirmez. Faul olabilmesi için Erenin rakibini tutması, çekmesi ya da itmesi gerekiyordu!

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Hüseyin Göçek Galatasaray Deniz Çoban Kayserispor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title