Haberler

Demre'de Karne Heyecanı

Güncelleme:

Demre'de 604 anaokulu, 4 bin 100 ilk ve ortaokul ile 951 lisede okuyan toplam 5 bin 100 öğrenci karnelerini alarak tatile girdi.

Foto: Gözlem yapanlardan

===

Demre'de karne sevinci

DEMRE İlçesi'nde 604 anaokulu ve anasınıfı, 4 bin 100 ilk ve ortaokul ile 951 lisede okuyan toplam 5 bin 100 öğrenci karnelerini alarak tatile girdi. Köşkerler Köyü İlköğretim Okulu'ndaki karne törenine Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Erdoğan, Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul birincisi 7. sınıf öğrencisi Ömer Sait Otlu'ya karnesini ve ödülünü Kaymakam Karaman, okul ikincisi 8. sınıf öğrencisi Adem Yılmaz'a Üsteğmen Erdoğan, okul üçüncüsü 2. sınıf öğrencisi Volkan Avcı'ya da Cumhuriyet Başsavcısı Aygün verdi. Belediye Başkanı Topçu da ilk üçe giren öğrencilere çeyrek altın hediye etti.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Demre Kaymakamı Karaman, öğrencilere tatilin tadını çıkarırken bol kitap okumalarını, trafik kurallarına uyarak bisiklete binmelerini salık verdi. Kaymakam Karaman, "Karnesi çok iyi olmayanlar gelecek yılda daha çok çalışmalı. Kötü karne, kötü gelecek değildir. Yaşamın her alanında olumsuzluğun telafisi vardır" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE,

Foto: Karne töreninden

===

Liseli Büşra'nın anısına fidan dikildi

Kemer'de meydana gelen trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Kemer Lisesi öğrencisi 16 yaşında Büşra Şahin'in adı, hatıra ormanında yaşayacak. Akçasaz Mevkii'ndeki 7 dönümlük alana yaklaşık 200 adet fıstık çamı fidanı dikildi.

KEMER'de geçen mayıs ayında servis otobüsünün altına kalarak yaşamını yitiren Kemer Lisesi öğrencisi Büşra Şahin anısına, Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği

Foto: Fidan dikiminden fotolar

===

Öğrencileri azarlamayın uyarısı

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde 2012-2013 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla tören düzenlendi. Mavikent Mustafa-Ayşe Acarbulut Anadolu Lisesi ile Ahmet Avcıoğlu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne törenine Kaymakam Salih Işık, İlçe Milli Eğitim Müdür yardımcıları Celil Çoban ve Ramazan Fahri Göven ile okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Işık, öğrencilere başarılı olmaları için çok çalışmalarını tavsiye etti. Sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini veren Işık, takdir ve teşekkür alan öğrencileri kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Karnesinde zayıf olan çocukların da üzülmemesini isteyen Kaymakam Işık, velilere çocuklarını azarlamamaları uyarısında bulundu.

Velilere, çocuklarının başarısız olmalarının nedenlerini araştırıp bulmalarını isteyen Kaymakam Işık, "Unutmasınlar ki karne sadece öğrencinin değil aynı zamanda velilerinde karnesidir" dedi. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılının sona erdiği ilçede öğrenim gören 13 bin 792 öğrenci karne sevincini yaşadı. Ayrıca 4'üncü sınıflarda 1063, 8'inci sınıflardan 1168, 12'nci sınıflardan 540 öğrenci mezun oldu.

Ekrem KARAMAN/KUMLLUCA,

Foto: Törenden

===

MATSO yönetimi belirlendi

MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası'nın

Foto: Ahmet Boztaş

===

Kumluca'da asansör kazası

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde yük asansörünün halatının kopması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Kumluca Toptancı Hali ardiyelerinde çalışan Abdulkadir Lubbat

Foto: Olay yeri ve opak

===

Başarılı öğrencilere ödül

FİNİKE Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, Akdeniz Üniversitesi Finike Meslek Yüksekokulu'nu dereceyle bitiren öğrencileri ödüllendirdi. Finike MYO Bahçe Tarım Bölüm öğrencileri Ayşe Bayar ve Mutlu Sağ ile Dış Ticaret Bölümü öğrencisi Ayşe Şanlı Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan Başkan Dülgeroğlu, okul birincisi Ayşe Bayar'a cumhuriyet altını, okul ikincisi Ayşe Şanlı'ya yarım altın, okul üçüncüsü Mutlu Sağ'a çeyrek altın verdi. Başkan Dülgeroğlu, öğrencilere ayrıca plaket, fincan, duvar saati, havlu ve ilçeyi tanıtan dergi hediye etti.

Öğrencilerin motivasyonunu arttırmak amacıyla ödül vermek istediklerini anlatan Başkan Dülgeroğlu, belediye olarak bunu geleneksel hale getireceklerini kaydetti. Dülgeroğlu, öğrencilere ödüllerini verirken başarılarının devamlı olması dileğinde bulundu.

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Foto: Başkan Dülgeroğlu ve öğrenciler toplu halde ayrıca okul birincisine ödül verilirken - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nail Dülgeroğlu Salih Işık Demre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title