Haberler

Demirtaş'ın TBB Ziyareti: Avukatın Giremediği Yere Kedi Giriyor

Güncelleme:

HDP'nin Köşk adayı Selahattin Demirtaş, "Baroların sandığa sahip çıkması gerek. Avukatın giremediği yere kediler giriyor." dedi.

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Türkiye Baralor Birliği ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası olası Türkiye perspektifini karşılıklı değerlendirdik. Baroların sandığa sahip çıkması gerek. Avukatın giremediği yere kediler giriyor." dedi.

"KENDİMİ EVİMDE HİSSEDİYORUM"

Demirtaş, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu'nu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Avukat olarak kendisini evinde hissettiğini belirten Demirtaş, hukukun üstün olacağı yönetim tarzını önemsediklerini söyledi. Yeni seçilecek cumhurbaşkanının korkuları azaltması gerektiğini dile getiren Demirtaş, seçim yarışının gayriadil devam ettiğini öne sürdü.

"AVUKATIN GİREMEDİĞİ YERE KEDİ GİRİYOR"

Demirtaş, baroların sandığı sahip çıkması gerektiğine işaret ederek, "Avukatın girmediği yerlere kediler giriyor" diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere 30 Mart seçimlerinde Enerji Bakanı elektirk kesintisi yaşanan bölgelerden biri için, "Arkadaşlar yapacağımız bir şey yok trafoya kedi girmiş." açıklaması yapmış ve gündem bir anda değişmişti. Sosyal medyada "Kedi girmiş" olayları günlerce konuşulmuştu.

"CUMHURBAŞKANI 76 MİLYONU KUÇAKLAMALI"

TBB Başkanı Feyzioğlu da cumhurbaşkanının eşit yurttaşlık temelinde 76 milyonu temsil etmesi ve kucaklaması gerektiğini belirtti. Etnik köken, din, mezhep, dil, cinsiyet ve bölge ayrımcılığını da reddetmesi gerektiğine dikkati çeken Feyzioğlu, "Halen ülkemizde kişi ve kurumlar arasında yaşanan kopukluğun giderilmesini sağlayacak, yıkıcı çatışmalara son verecek birleştirici ve uzlaştırıcı bir cumhurbaşkanına acilen ihtiyaç duyulmaktadır" ifadesini kullandı.

Feyzioğlu, Demirtaş'ın cumhurbaşkanlığına aday olmasını, ülkenin birliği ve geleceği açısından önemli bulduğunu da kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Demirtaş Metin Feyzioğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (47)

antipkk li kürt van:

demirtas kedi mi oldu simdi? Nankörlügünden belliydi

21
41
yanıtYanıtla
ibrahim:

topunuzla tüfeğinizle gelin.hepiniz bir olun.Tek başına Recep Tayyip Erdoğan hepinize fazla bile gelir.

18
36
yanıtYanıtla
TÜRK KOCAELİ:

barocu feyzi atatürkün kurdugu ülkeyi yıkmak isteyenleri kabul ediyor bunuda tarih yazar

26
21
yanıtYanıtla
tatar:

SAYIN ERDOĞANI YIKMAK İÇİN ŞU İTTİFAKLARI GÖRDÜKÇE ÜLKEMİZİN BİR ADIM ÖTEYE GİTMESİNİ İSTEMEYENLERİ BU SAYEDE TANIMIŞ OLUYORUZ, SİZLERİN TOPUNUZUN GÜCÜ BUNA YETMEZ,KÜTLÜKLER VE KÖTÜ EMELLER KARŞISINDA TÜRK HALKININ SAĞDUYUSUNU SİZLER YABANA ATIYORSUNUZ,VE TÜRK HALKI NANKÖR DEĞİLDİR, TÜRK HALKI KENDİSİNE 11 YILDIR SÜPER HİZMET VE REFAH BİR TÜRKİYE YARATMIŞ OLAN BU KADAR DEĞERLİ BİR BAŞBAKANINI EVEL ALLAH HAKLI OLARAK CUMHURBAŞKANI OLARAK DA GÖRMEK İSTER, BUNA DA KİMSE MANİ OLAMAZ.

24
22
yanıtYanıtla
TÜRKİYELİ .... 101:

ÇATI ADAY İHSANOĞLU.....İSRAİL VE İNGİLİZ KONSEYİNİN CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLUNA BASKISI SONUCU ADAY GÖSTERİLMİŞTİR..CHP VE MHP TABANINA ÖNEMLE DUYURULUR..

28
16
yanıtYanıtla
yilmutmutlu_3@hotmail.com:

.işiniz gücünüz desteksiz iftira e palavra sallamak...onu bile beceremeyecek kadar cehaletinizi de sergiliyorsunuz...

yanıt0
yanıt0
türkiyeli 101musti701@hotmail.com:

YILMUT a cvp...eski chpli savcı sayan israil ingiliz konsey yaz you tube gir.

yanıt0
yanıt0
DİYARBAKIR AKPARTİNİN KALESİDİR:

BAKALIM BDP NEYMİŞ.BU SEÇİMDE BDP NİN NE KADAR OY ALACAĞI BELLİ OLACAK.BAKALIM KÜRT VATANDAŞLARIMIZ OYUNU GÖREBİLMİŞMİ,IRAK SURİYE NE HALDE CEHALETİN ÜLKELERİ NE HALE GETİRDİĞİNİ ÖZERKLİK BÖLME BÖLÜNME KÜRDİSTAN DEMELERİN OYUN OLMADIĞINI IRAK SURİYEDEKİLER GİBİ SIĞINACAK YER ACABA BU GÜN ÖLÜRMÜYÜZ ÇOCUKLARIMIZ NE OLACAK DURUMUNA DÜŞMEMENİN KAFAYI KULLANIP BİRBERABER OLUP VATANINDA HUZURU İSTEMEKTEN ÖTE MANTIKLI BİR İDEOLOJİNİN SİYASETİN OLMADIĞINI GÖREBİLMİŞLERMİ.BAKALIM BDP BU SEÇİMDE YÜZDE KAÇI KANDIRACAK.HERKEZİN ETİ BUDU BU SEÇİMDE TARTILACAK

11
30
yanıtYanıtla
YOZGAT HDP NIN KALESIDIR YANImutii_65@hotmail:

pehhhhhhhh kaleye bak kardan kalemı yoksa

yanıt0
yanıt0
ariis_can_o6@hotmail.com:

çok sıcakta kalmışsın.roj kafana vurmuş.

yanıt0
yanıt0
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title