Haberler

Demirtaş'tan Erdoğan'a: Sen Çaldığını Söyleyebiliyor Musun

Güncelleme:

HDP'li Demirtaş kendisine "Bar sanatçısı" yakıştırması yapan Erdoğan'a, "Ben çaldığımı söylüyorum. Sen çaldığını söyleyebiliyor musun?" sözleriyle yanıt verdi.

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, partisinin Bitlkis mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik "Bar sanatçısı gibi pazarlıyorlar" şeklinde eleştirilerine yanıt verdi.

ERDOĞAN: BAR SANATÇISI GİBİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Iğdır'da yaptığı konuşmada bağlama polemiğiyle ilgili HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a "HDP'nin eş genel başkanını eline saz tutuşturarak bar sanatçısı gibi pazarlıyorlar. Yasin Börü gibi kardeşlerimizi katledenlere destek verenlere aydın denir mi? Arkalarında terör örgütü olmasa bu oyları almaları mümkün değil. Hep tehdit" sözleriyle yüklenmişti.

DEMİRTAŞ: BEN ÇALDIĞIMI SÖYLÜYORUM

Demirtaş, partisinin Bitlis mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik eleştirilerine ilginç bir üslupla yanıt verdi. "Ben çaldığımı söylüyorum" diyen Demirtaş, "Benim saz çalmamla türkü söylememle hakaret ediyor alay ediyor kendince. Ben çaldığımı söylemekten utanmıyorum, sen de çaldıklarını söylemekten utanmıyorsan sen de söyle" diyerek yanıt verdi.

"HEM O HEM KÜÇÜĞÜNE ÇAĞRI YAPTIM"

Erdoğan ve Davutoğlu'nu canlı yayında tartışmaya çağıran Demirtaş şu ifadelere yer verdi: "Hem ona hem o küçüğüne çağrı yaptım. Gel televizyonda tartışalım, hodri meydan. Ey Davutoğlu, eğer yalancı değilsen, söylediklerin doğruysa yüzüme bakarak söyle canlı yayında konuşalım. İnsan bundan korkar mı, çekinir mi. Gelmiyorlar. Canlı yayına çıkmaya korkuyorlar bizimle. Yarası olan gocunur. Sizin yaranız var yalanınız var o yüzden korkuyorsunuz bizimle canlı yayına çıkmaya."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Selahattin Demirtaş Iğdır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (261)

PaluMobil-IOS:

Selo Erdoğan nın devraldığı batık IMF ye borçlu bir ülkeydi çalsaydı şuan Türkiye borcunu ödemiş alt YAPI ve saglıkla beraber ekonomisi iyi bir ülke var, hırsızlar Türkiye'yi batırır ilerletmez

26
217
yanıtYanıtla
...:

HALKI TEHDİT EDEREK OY ALMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ OYLAR RECEP TAYİP ERDOĞANA

19
121
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Barajları yıkmaya geliyoruz

119
16
yanıtYanıtla
KÜRT-İSLAM KOMUTANI SELAHATTİN-É KURDİmobilWeb@haberler.com:

Tayyipin yerinde olsam bir daha selahattin ile uğraşmam.adam çok hazır cevap.halkı da güldürüyor allah selahattin başkandan razı olsun

111
13
yanıtYanıtla
turkMobil-ANDROID:

hadi lan terorist bozmasi

27
94
yanıtYanıtla
MHP ÜLKÜCÜmobilWeb@haberler.com:

hdpye oyumu vercam bütün türkler versın çok iyi siyasetçi selo başkan

114
6
yanıtYanıtla
hanoMobil-ANDROID:

hahahahh ahah ya ben hdpli değilim ama seni seviyorum ya hahaahahahaahaha

85
14
yanıtYanıtla
CenkMobil-IOS:

Bir ak parti olarak bu seçimde oyum Selahattin Demirtaş'a

79
13
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tayyip vagirir cagirir hakaret eder tehdit eder selo bir tek cumleyle mort eder

80
11
yanıtYanıtla
Apo Mobil-IOS:

Gumbur gumbur geliyo hdp

76
11
yanıtYanıtla
Tüm 261 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title