Haberler

Demirtaş'ın Eylem Çağrısı Antalya'da Olaylı Bitti

Güncelleme:

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, "Her akşam saat 19.00'da zulme karşı ses çıkarın" çağrısı, Antalya'da olaylı bitti.

Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, "Her akşam saat 19.00'da zulme karşı ses çıkarın. Barışa büyük bir ses çıkarsa, Ankara bu sese kulak tıkayamayacaktır" çağrısı, Antalya'da olaylı bitti.

TENCERE VE TAVALARLA PROTESTO

HDP Kepez İlçe binası önünde toplanan kalabalık ellerindeki eşyalarla ses çıkarmaya çalıştı. Elektrik panoları, çöp kutuları, demir korkuluklar, araba kaportası ile ses çıkaran partililere, evlerindeki balkonlardan da tava ve tencere ile destek geldi. Bir grup eylemci de kapalı pazar içinde ateş yakarak slogan attı ve yola devirdikleri çöp konteynerleri ile trafiği araç geçişine kapattı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Yoldan geçen bazı araçların da kornaları ile destek verdiği eyleme polis müdahale etti. TOMA ve Akrep denilen zırhlı araçla eylemcilerin yanına gelen güvenlik güçleri, tazyikli su ve gaz bombaları ile grubu dağıttı. Dağılan gruptakilerin bazıları polise taşla karşılık verdi. Kaldırım taşlarını sökerek polise atan eylemciler, slogan atmaya devam etti. Yaklaşık 1 saat süren eylemden sonra grup ara sokaklara dağılırken, Çevik Kuvvet çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selahattin Demirtaş Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (325)

CONE:

Ermenilerin lideridir selo başkan

63
96
yanıtYanıtla
asi:

ermeniler de insan değil mi onları da allah yaratmadı mı işidlileri seviyonuz da ermenılerı nıye sevmıyorsunuz

yanıt5
yanıt16
ery:

bunları antalyadan çıkarın Antalya pislenmesin

119
12
yanıtYanıtla
boran:

Elizden geleni ardiniza koymayin

yanıt7
yanıt38
emin:

doğru dersin bir damla idrar bir kovayı pis eder bu hainlerde bu memleketi pisliyorlar

yanıt4
yanıt0
Yörük Diyarı Antalya,:

Antalya dan defolun memleketlerinize hainler,

104
24
yanıtYanıtla
Kürt Mobil-ANDROID:

doğuyu bozdu sıra batıda

110
9
yanıtYanıtla
ZAZA:

Bu Hdpnin Terör örgütü listesine alınması ve hdpli vekillerin cezaevine gönderilip yargılanması lazım bu hdp faşizmi huzur bırakmadı ülkede

62
26
yanıtYanıtla
tizzMobil-ANDROID:

dayak.istuyor bu

74
11
yanıtYanıtla
ADIYAMANLI:

Antalya Kepez ilçene sahip cık Pkkya geçit verme.

68
14
yanıtYanıtla
Tüm 325 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title