Haberler

Demirtaş Davutoğlu'nun Eşine Seslendi: Sare Hanım Neden Sessiz?

Güncelleme:

Siyaseten yıpratılmak istendiğini belirten Demirtaş, eşiyle ilgili haberler karşısında, kadın doğum uzmanı Sare Davutoğlu'nun sessiz kalmasına hayret ettiklerini söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yaklaşık bir haftadır eşi Başak Demirtaş'la ilgili hükümete yakın basın organlarında sürdürülen haberlerin kongre öncesi aday olmaması için yapıldığını belirterek "Öfkeyle hareket edip fevri çıkışlar yapmam için özellikle eşimi hedef alıyorlar" dedi.

"SARE DAVUTOĞLU NEDEN SESSİZ?"

Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'nun bütün bu olup bitenlere karşı sessiz kalmalarının yaralayıcı olduğunu ifade etti.

Demirtaş'a yöneltilen sorular ve yanıtları özetle şöyle:

"ÇOK SEVİYESİZ, ÇOK AHLAKSIZCA"

- Yeniden aday olacağınız kongre öncesi eşinizle ilgili haberler yapılmaya başlandı. Bunları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Aday olmamam için öfkeyle hareket edip fevri çıkışlar yapmam için özellikle eşimi hedef alıyorlar, bunu yapıyorlar. Çok seviyesiz, çok ahlaksızca. Açıklama yapmak zorunda kaldım. Eşim 700 küsur gün rapor almış deniyor son 11-12 yıl içerisinde. Bu 12 yıl içerisinde eşim iki doğum yaptı. Doğum izinleri var, doğum raporları var. Ciddi sağlık sorunu yaşadı, bebeğini kaybetti. Bizi bunları açıklamaya zorluyorlar. Müfettişler inceliyor, bir haksızlık, yanlışlık varsa hesabını vermeye hazırız.

- Eşiniz nasıl etkileniyor?

Günlerdir eşimin ve aile çevremin yaşadığı psikoloji inanılmaz bir şey. Eşimin geçirdiği ameliyatları ve tedavi süreçlerini çıkıp anlatmak zorunda mıyız? Nedenini biliyoruz. Siyaseten beni yıpratmaya çalışıyorlar.

"CUMHURBAŞKANI BU KONUDA ÇOK DUYARLIDIR AMA..."

Cumhurbaşkanı bu konuda çok duyarlıdır. Ailesiyle ilgili bir şey gündeme getirildiğinde çok öfkelenir. Günlerdir benim eşimle ilgili bizatihi kendi kontrolündeki yayın organları bunu yapıyor. Kendileri çok sessiz.

"SARE HANIM NASIL SESSİZ KALIYOR?"

Sare Hanım; kadın doğum uzmanıdır. Nasıl buna sessiz kalabiliyorlar hayret ediyorum. Davutoğlu'nun ve Sare Hanım'ın bütün bu olup bitenlere karşı; onaylayıcı sessiz kalışları bizi yaralıyor. Aynı şey Sare Hanım, Emine Hanım ya da Kemal (Kılıçdaroğlu) Bey'in eşi Selvi Hanım'la ilgili yapılsa kesinlikle sessiz kalmam. (Kaynak: Cumhuriyet Gazetesi)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Başak Demirtaş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (119)

DEDEM:

SİZ ÖNCE HIRSIZLARI SORGULAYIN HABER YAPIN DEMİRTAŞIN HANIMI YALAN SÖYLEMEZ TANIYORUZ BİZ BOŞ HABER YAPMAYIN TARAFLI İNSANLARI KIŞKIRTMAYIN

45
53
yanıtYanıtla
ALPER TUNGA:

hem bölücülük vatan hainliği yapın hemde üstünlük taslayaın sen önce partindeki milletvekillerine sahip çık teröristlerle aynı safta aynı karede aslında yeriniz kodes ama nedense oraya tıkmıyorlar hepinizi bunu anlamak güç

13
70
yanıtYanıtla
cetin cetiner:

bukadar gururluysan eşinin aldığı parayı geriye iade et vatan haini.

54
29
yanıtYanıtla
erdinc:

SİZDE BU KADAR MERT delikanlıysanız bastakılerede söyleyin caldıklarını devlete geri ödesinler o en azıundan serefli namuzlu ahlaklı biri.

yanıt6
yanıt6
Hakkari:

Hortumcu kol saatçi nin gururuna bak sen.onur haysiyet şeref herkeste olsa değeri olmazdı

yanıt4
yanıt4
ordulu:

sırf recep tayyip erdoğan kinciliğinden artık bakıyorumda chpliler bile teroristleri destekler olmuş. chp gibin bir zihniyet varken içimizde düşman aramaya gerek yok

yanıt2
yanıt1
Antepli:

Zaten söylemişsin gurur diye bu dediğin nasanın ayda su aramasına benzer

yanıt0
yanıt2
Adınızı Yazıncellat:

ALLAHİN ASLANI:türk mileti ahlaksızdır adamlık nasıl öğreteceğiz

33
50
yanıtYanıtla
L.C:

LAN OĞLUM KARIN KAÇ AYDIR ÇALIŞMIYOR ALDIĞINIZ MAAŞ HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN SELOOOOO

43
30
yanıtYanıtla
gyu:

Sana ne lan

yanıt11
yanıt11
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title