Haberler

Demirtaş: AKP ve Başbakan'a Güvenerek Asla ve Asla Kurtuluş Olmaz

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, "Birileri kasalarını koltuklarını doldururken birileri kendi evladının etrafında dolarla bir gelecek hazırlarken sizin ve bizim evlatlarımız bu halkın yoksul çocukları bir simide ve ekmeğe muhtaç hale geldiler.

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, "Birileri kasalarını koltuklarını doldururken birileri kendi evladının etrafında dolarla bir gelecek hazırlarken sizin ve bizim evlatlarımız bu halkın yoksul çocukları bir simide ve ekmeğe muhtaç hale geldiler. AKP 11 yıldır halkın burnundan getirdi. Ankara'daki cemaate, kasetlere güvenerek AKP ve Başbakan'a güvenerek asla ve asla kurtuluş olmaz" dedi.

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren ve bugün de Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde vatandaşlara seslenen Demirtaş, yerel seçimlere her zamankinden farklı bir coşku ile hazırlandıklarını söyledi. "Bize 100 yıldır dayatılan yok saymayı, açlığı ve sefaleti bitirecek bir seçime hazırlanıyoruz" diyerek seçimlerin kendileri açısından önemine dikkat çeken Demirtaş, "Her yerde halkımızın büyük heyecan ve haklı bir beklentisi var. 100 yıldır burası Ankara'ya uzaktır bir türlü yakınlaşmıyor. Sorunlarını çözmüyor. 30 Mart'ta bu gidişatı değiştirme fırsatı elimizde olacaktır" diye konuştu.

-"BDP GİBİ ELİNİ VE GÖVDESİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAK BAŞKA PARTİ YOK"-

Belediyecilikten kaynaklı sorunları 100 yıldır çözemeyenleri utandırarak bir yıl içerisinde tüm sorunları çözüme kavuşturacakları vaadinde bulunan Demirtaş, "Birileri İstanbul'da "boğazın altına tüneller yaptık' diye övünürken bırakın tünel metroyu o metreye harcadığınız çivinin parası sadece Çüngüş'ü kalkındırmaya yeter. Yaparlar mı yapmazlar. Çünkü buradaki insanların desteklerine ihtiyaçları yoktur. Burayı zaten gözden çıkarmışlar. Ana muhalefet ve diğerlerinin Çüngüş umurlarında değil. Bizim derdimiz koltuk ve makam mevki değil. Burada Çüngüş'e hizmet edebilecek tek parti burasıdır. Bizi kurtarabilecek başka bir parti olsaydı hep birlikte oraya giderdik. BDP dışında hangi partiye oy verirseniz verin ben özgürlük ben iş istiyorum barış ve demokrasi istiyorum anlamına gelmez. Sadece BDP'ye verdiğiniz oyların anlamı budur. BDP gibi elini ve gövdesini taşın altına koyacak başka parti yoktur" dedi.

-"BİZ KİMSENİN KUYRUĞUNA TAKILMADIK"-

"Birileri kasalarını koltuklarını doldururken birileri kendi evladının etrafında dolarla bir gelecek hazırlarken sizin ve bizim evlatlarımız bu halkın yoksul çocukları bir simide ve ekmeğe muhtaç hale geldiler" vurgusu yapan Demirtaş şunları kaydetti:

"Bu halk hırsızına paraleline de derinine de oy verecek değil. Bunu 30 Mart'ta göstereceğiz. Biz kimsenin kuyruğuna takılmadık. CHP cemaatinin kuyruğuna takılarak iktidara gitmeye çalışıyor. Böyle bir yol yöntem olur mu? Cemaat bugüne kadar kimi kurtarmış ki seni kurtaracak. AKP 11 yıldır halkın burnundan getirdi. Ankara'daki cemaate, kasetlere güvenerek AKP ve Başbakan'a güvenerek asla ve asla kurtuluş olmaz. Çüngüş halkı önce kendi kendine güvenecek. Gelip buradan yalan konuşacaklar arkadan kasaları kutuları dolduracaklar."

Kaynak: ANKA / Güncel

Selahattin Demirtaş Diyarbakır Çüngüş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title