Haberler

Demirel'in Şapkasına Gözü Gibi Bakıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Bartınlı Yılmaz Kalafat ve Süleyman Demirel'in 29 yıl önce kendisine hediye ettiği şapkadan detaylar, -Yılmaz Kalafat ile röportaj, Demirel'in şapkasına gözü gibi bakıyor- Bartınlı Yılmaz Kalafat, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in 29 yıl önce kendisine hediye ettiği şapkayı özenle saklıyor- Kalafat: - "Öldüğünü ilk duyduğumda çok üzüldüm ve ağladım. Bizim babamızdı, biz ona 'baba' derdik" Bartınlı Yılmaz Kalafat, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in 29 yıl önce kendisine hediye ettiği şapkayı özenle saklıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Bartınlı Yılmaz Kalafat ve Süleyman Demirel'in 29 yıl önce kendisine hediye ettiği şapkadan detaylar, -Yılmaz Kalafat ile röportaj, Demirel'in şapkasına gözü gibi bakıyor- Bartınlı Yılmaz Kalafat, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in 29 yıl önce kendisine hediye ettiği şapkayı özenle saklıyor- Kalafat: - "Öldüğünü ilk duyduğumda çok üzüldüm ve ağladım. Bizim babamızdı, biz ona 'baba' derdik" Bartınlı Yılmaz Kalafat, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in 29 yıl önce kendisine hediye ettiği şapkayı özenle saklıyor.Kentte yaklaşık 60 yıldır sanayi sitesinde kaportacılık yapan ve Demirel'e hayranlığıyla tanınan 77 yaşındaki Kalafat, 1986 ara seçimleri nedeniyle miting için Bartın'a gelen Süleyman Demirel'den şapkasını istedi.Demirel'in elinden aldığı ve içerisinde imzası ve notu bulunan şapkayı 29 yıldır saklayan Kalafat'ın Demirel'e hayranlığını bilen yakınları, telefonla arayarak kendisine başsağlığı diliyor.Kalafat, gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 Ekim 1986'da gerçekleştirilen seçimler öncesinde DYP Genel Başkanlığı döneminde Süleyman Demirel'in miting için kente geldiğini söyledi.Kendisinin de Demirel'e şehir stadyumundan miting alanına kadar şoförlük yaptığını ifade eden Kalafat, "Bende o dönemlerde de çok büyük bir Demirel hayranlığı vardı. Kendisini çok severdim ve o bizim babamızdı. Bartın'a geldiğim gün hayranlığımı kendisiyle paylaştım ve şapkasını hatıra için istedim. O da hiç itiraz etmedi ve bana 'şapkayı, mitingden sonra sana vereceğim' dedi ve verdi. O gün bugündür büyük bir özenle saklıyorum" dedi.Demirel'in vefatından büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Kalafat, "Öldüğünü ilk duyduğumda çok üzüldüm ve ağladım. Bizim babamızdı, biz ona 'baba' derdik. Benim için çok kıymetliydi. Demirel, insanlara tepeden bakan birisi değildi, içimizden biriydi. Allah nur içinde yatırsın. Cenazesine çok gitmek istiyordum ama maalesef şu anda sağlığım el vermiyor ama törenden sonra mutlaka gidip duamı edeceğim, namazımı kılacağım" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Demirel Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title