Haberler

Demirel'i Anmada Seramikten 3 Bin Minyatür Fötr Şapka Dağıtılacak

Güncelleme:

Seramikten hazırlanan 3 bin minyatür fötr şapka, 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün birinci yıldönümünde halka dağıtılacak.

9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ölümünün birinci yıldönümünde halka, seramikten hazırlanan 3 bin minyatür fötr şapka dağıtılacak.

ŞAPKALAR TÖRENDE DAĞITILACAK

SDÜ Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serap Ünal, merhum 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in 17 Haziran'da İslamköy Çalça Tepe'de mezarı başında anılacağı törende şapkalarının dağıtılacağını söyledi.

"SERAMİK HALİ ÇOK TALEP GÖRÜYOR"

Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde 3 ay önceden Süleyman Demirel'le özdeşleşen fötr şapkayı seramikten üretmeye başladıklarını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Ünal, "Üniversite yönetiminin talebi üzerine daha önce de üretimi yapılan seramik şapkalardan 3 bin adet ürettik. Sayın Demirel'le bütünleşmiş olan fötr şapkanın seramik hali çok talep görüyor. 17 Haziran'da vefatının birinci yılında bu şapkalardan dağıtacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Demirel Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Doğu...Mobil-IOS:

Bir fatiha okuyun diyeceğim ama,Onun ruhuna Fatihada gitmez.Çünkü bütün müslümanları irana arabistana gönderiyordu.

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title