Haberler

Demirci Muhtarlar Derneği'nden Maski'ye Ziyaret

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Demirci Muhtarlar Derneği'ni makamında ağırladı.

Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve dernek yönetimi MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u yeni görevi dolayısıyla ziyaret ederek kendisini tebrik ettiler. MASKİ hizmet binası Genel Müdürlük makamında gerçekleşen görüşmede, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve dernek yönetim kadrosu Coşkun'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, çiçek takdim ettiler.

Muhtarlarımız mahallelerimizin nabzını tutuyor

Nazik ziyaretlerinden dolayı Demirci Muhtarlar Derneği'ne teşekkür eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "MASKİ çatısı altında 17 ilçemize en kaliteli altyapı hizmetini ulaştırmak için çıktığımız bu yolda el birliğiyle Manisa'mız için çalışıyoruz. Manisa'yı bugünkü konumundan daha ileri noktalara taşımak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarda büyük emeği olan muhtarlarımız sağolsunlar tebriğe gelmişler. Yarınlar için durmadan çalıştığımız bu yolda yanımızda olan ve vatandaşlarımızın taleplerini doğrudan bizlere ileterek, mahallelerimizin nabzını tutan muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yaşar Coşkun Demirci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title