Haberler

Demir Romance'ta Ticari Alan Satışları Devam Ediyor

Demir Romance'ın ticari alanlarını oluşturan "Romance Çarşı"da satışlar sürüyor.

Demir Romance'ın ticari alanlarını oluşturan "Romance Çarşı"da satışlar sürüyor.

Demir İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Demir İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Satışları büyük ölçüde tamamlanan ve genellikle oturum amaçlı tercih edilen proje, bölgenin yeni çekim merkezi olmaya hazırlanıyor.

Ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanan ve ticari alanları yatırımcıların beğenisine sunulan "Romance Çarşı"nın satışları devam ediyor. Demir Romance projesinde oturanların yanı sıra bölge halkına da hizmet verecek "Romance Çarşı"da konumlanan ticari alanların metrekaresi 6 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Demir Romance'ın ticari alanlarını oluşturan Romance Çarşı birbirinden ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Burada konumlanacak olan mağazalar, merkezi lokasyonları ile bölge insanına hizmet verirken, burada yapılacak yatırımların hızlı bir şekilde geri dönmesini sağlayıp yatırımcısına yüksek kazanç sağlayacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Hamit Demir Beylikdüzü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title