Haberler

Demi Moore İğne İpliğe Döndü

İhanet ettiği eşi Demi Moore'dan boşandıktan sonra Mila Kunis'le aşk yaşamaya başlayan Ashton Kutcher'ın, Kunis'e yıllardır aşık olduğu ortaya çıktı.

İhanet ettiği eşi Demi Moore'dan boşandıktan sonra Mila Kunis'le aşk yaşamaya başlayan Ashton Kutcher'ın, Kunis'e yıllardır aşık olduğu ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncunun US Magazine'e konuşan yakınları, "Ashton ve Mila 1990'lı yılların başında tanıştı. Ashton, o zamandan beri Mila'yı sayıklar. Demi'yle evli olduğu dönemde ne zaman Mila'yla karşılaşsa birkaç gün kendine gelemezdi" dedi.

Kutcher'ın kendisiyle evli olduğu dönemde içten içe Kunis'e aşık olduğunu öğrenen Demi Moore,bir kez daha depresyonun eşiğine geldi. Ünlü aktörden boşandığı süreçte üzüntüden iğne ipliğe dönen ve psikolojisi çöken Moore'un sinir sistemi, bu açıklamalar üzerine yeniden çökmüş durumda. Yakınları güzel oyunuya destek olmaya çalışırken, Kutcher'la Kunis'in ilişkileri giderek ciddileşiyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ashton Kutcher Mila Kunis Demi Moore Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title