Haberler

Demet Akalın'ın kızı Hira'da Tümör Çıktı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı, kızı Hira'nın fotoğraflarını sosyal medyada ilk birkaç ay paylaşımından sonra nazara geldiğini ve kızında iyi huylu tümör çıktığını söyledi.

Demet Akalın kızı Hira'nın 1. yaş gününü önceki gün gösterişli bir parti ile kutladı.

KIZININ 1. YAŞ PARTİSİNDE FOTOĞRAF PAYLAŞMADI

Konuklarıyla çektiği fotoğrafları ve parti detaylarını sayfasında yayınlayan Demet Akalın'ın kızı Hira'ya ait tek bir fotoğrafı bile paylaşmaması bazı takipçilerinin dikkatini çekti.

TAKİPÇİSİNE AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Şarkıcı, gizem yaratmak için bunu yaptığını söyleyen takipçiye açtı ağzını yumdu gözünü. Bunu yaparken de uzun zamandır kızında çıkan tümör nedeniyle zor günler geçirdiğini açıkladı.

"O PİS AĞZINIZI BENİM MELEK YAVRUMDAN ÇEKİN"

Akalın konuyla ilgili şunları yazdı, "Hiç bu kadar magazinin içindeyken gizem yaratacak bir hailm yok. İlk birkaç ay paylaştık ve kızımda iyi huylu tümör çıktı. Bunu nazara bağladık ve hala tedavisi sürüyor. Neler çektiğimi bir ben bilirim. "Allah aşkına o pis ağzınızı benim melek yavrumdan çekin. Çok bildiğin dünyan sana kalsın, tamam mı? Bir b... bilmeden de insanların hele bir bebeğin hayatına sakın karışma adını da anma..."




Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Demet Akalın Medya Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

TuğçemobilWeb@haberler.com:

Demet Akalın geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
beyzanur:

yazık cnm bnm inş atlatır demet hanımı çok seviyorum inş atlatır bu durumu yazık dahada çok küçğktü. . . inş atlatır cnm bnm onu çok seviyorum sevgilerimle. . . hoşçakalın. . . :) :(

0
0
yanıtYanıtla
edaa:

allah şifa versin inşallah atlatır :(

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title