Haberler

    Demet Akalın'dan Yatak Odası İtirafı

    Güncelleme:

    Gülben Ergen'in programına konuk olan Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, ayrı uyuyamadıklarını itiraf etti.

    Gülben Ergen'in programına konuk olan Demet Akalın canlı yayında eşi Okan Kurt'tan söz ederken Kurt bir anda stüdyoya girdi. Gülben Ergen'in programına konuk olan Demet Akalın ilişkisiyle ilgili ilginç bir açıklama yaptı ve hep birlikte olduklarını açıkladı. Gülben Ergen'de ünlü çifte 'Hanginizin talebi bu' sorusunu yöneltti. Okan Kurt 'Hiç böyle bir talep yok. Ayrı yatamadığımız için ben de onunla gitmek zorunda kalıyorum.' dedi. Demet Akalın ise ''Ayrı uyuyamıyoruz. İnsan tuhaf oluyor. Adam aşağıda grip yatarken ben ona yukarıda oturdum mektup yazdım' diye konuştu

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Komik - İlginç

    Gülben Ergen Demet Akalın Okan Kurt Komik - İlginç Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
    500

    Yorumlar (14)

    nefretsampiyon@hotmail.com:

    Nefret ediyorum şu akalın ciftinden hala haber yapıp prim veriyorsunuz

    60
    9
    yanıtYanıtla
    GEREKSİZ VARLIKLAR ve HABERLERİhasanbilli@hot:

    Benim için şu ekrandaki 3 varlık insan bile değildir.Bunun yerine her hangi bir hayvan haberi yapsaydınız daha iyiydi.Boş şeyler bunlar boş.Hem de bomboşşş.

    41
    7
    yanıtYanıtla
    tur.ka.turan.kahveci@hotmail.de:

    dünya aleme odanizi aciyorsunuz,o sözleri hanimina söylersin adam ol adam!!!!

    36
    4
    yanıtYanıtla
    Yaşadığını Bilenbir_demet_muhabbet@hotmail.co:

    Ula bunlar kafayı yemiş.Demet akalın sanatçı bile değil.Dünya para kazanıyor.Bizim milletimiz boş insanlara çok prim veriyor yahu...

    38
    0
    yanıtYanıtla
    SANA KATILIYORUMAlibilbil@hotmail.com:

    Kesinlikle sana katılıyorum.Bizim toplum olarak en büyük özelliğimiz şu yukarıda yazdıklarındır. Keşke herkes bunu anlayabilse.

    yanıt0
    yanıt0
    alialiali@hotmail.com:

    ulan yeter bıktık şunlardan, her gün gözümüze sokuyorsunuz. dünya da millet açlıktan kırılıyor bunlar karnındaki doğmamış çocuktan milyarlar kazanıyor

    34
    0
    yanıtYanıtla
    KAAN OĞUZyasakgunler@mynet.com:

    KİLİSEDE AYİNE KATILIP BUNU DA NORMAL GÖRÜYOR DEMET HANIM, Kİ HRİSTİYANLAR ALLAH IN OĞLU VAR DİYORLAR ŞİRKE GİRMİŞLER. BU HANIMDA ONLARIN İBADET YERİNE GİDİP MUM YAKMIŞ. GÜNAHKAR KADINDAN GENE AYIP LAFLAR. SAKIN ONU SAVUNMAYIN ŞİRİNLİK YAPIP. ALLAHIN GAZABI ÜZERİMİZE OLUR.

    18
    12
    yanıtYanıtla
    alialiali@hotmail.com:

    Peygamber Efendimiz (S.A.V.) biz Müslümanlara; Yahudi ve Hıristiyanlara:• Tâbi olmayı;• Onları takip etmeyi;• Onların günlük hayatlarında onlar gibi davranmayı;• İnançlarında, geleneklerinde onları taklit etmeyi yasakladı.Müslümanların onları takip etmelerinin yasak olduğunun açık bir delilidir.

    yanıt0
    yanıt0
    MARAŞLInr-33@hotmail.com:

    nekadar basit insanlar bunlar bee helede şu sabah programları vede özellikle böyle konukları DEMETE AKALIN DENEN GEREKSİZ ŞEY AFRİKADA ÇOCUKLAR YEMEK BULAMAZKEN ÇOCUĞUN MİLYON DOLARLIK ODA HAZIRLATIYOR HABERİNİZ VARMIYDI !!!

    24
    1
    yanıtYanıtla
    Sıradan Biri..alibilgibil@hotmail.com:

    Aynen, ben sinir oluyorum bu demet akalının ve yanındaki o şahısların, yüksek gönüllü,insanlardan farklı yaratılmışvari hareket ve şımarık tavırlarından.Hepimiz aynı yerden geldik, aynı yere gideceğiz.Kimsenin kimseye üstünlüğü olamaz.Olsa bile üstünlük para ile değil, ONURLU olmakla ve ONURLU yaşamakla olur.

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title