Haberler

Demet Akalın, Alex İçin Yollara Düştü

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza'nın jübile maçı için Türkiye'den ünlü isimler Brezilya'ya doğru yola çıktı, kafilede Demet Akalın da var.

Fenerbahçe'nin unutulmazları arasındaki yerini alan Brezilyalı Alex de Souza, futbol kariyerini noktalamasının ardından jübileye hazırlanıyor. Aralık ayında kariyerine son veren 37 yaşındaki Alex'in jübilesinde, Fenerbahçeli birçok eski futbolcu da sahaya çıkacak.

KAFİLEDE DEMET AKALIN DA VAR

Yarın oynanacak jübile karşılaşması için ünlü isimler Brezilya'ya doğru yola çıkarken şarkıcı Demet Akalın ve eşi de bu kafilenin içinde yer aldı. Alex hayatının en önemli parçası olan futbola son noktayı yine futbola adım attığı Brezilya'da koyacak.

RÜŞTÜ, TUNCAY VE ZİCO

Alex, Fenerbahçe'de bir dönem birlikte oynadığı Tuncay Şanlı ve Rüştü Reçber'in yanı sıra teknik direktör Zico, Appiah, Semih Şentürk, Kezman, Luciano, Lugano, Deivid ve Aurelio'yu da organizasyona davet etti.

İşte Alex'in jübilesinde forma giyecek isimler;

"Amoroso, Appiah, Aristizabal, Artur, Athirson, Cleber, Deivid, Djalminha, Edmundo, Euller, Evair, Fabiano, Felipe, Gamarra, Gilberto Silva, Junior Baiano, Kezman, Leonardo, Luisao, Marcelo Ramos, Maurinho, Mozart, Nenem, Oseas, Paulo Miranda, Paulo Nunes, Pedrinho, Rivaldo, Rivarola, Rubens Junior, Cesar Sampaio, Semih, Tcheco, Tiago, Tuncay, Velloso, Zico."


Tuncay Şanlı, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Demet Akalın Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

bjk:

aman aman demetten daha da nefret ettim fb ve oyuncuları için hiçbirşeye değmez

7
7
yanıtYanıtla
alperen:

Sizler bu tuzu kuru mutlu azınlığa bakın. . yorum yapın. Kolay gelsin.

10
1
yanıtYanıtla
mekke medine hasretlisiMobil-ANDROID:

Alex kaptan sen gittikten beri fener eski zevki vermiyor be kaptan????

9
2
yanıtYanıtla
MEMET65Mobil-ANDROID:

bir fenerli olarak. bur insan olarak. fenerbahçe ALEX gibi bir mutevazi insana yaptığına bir türlü anlam veremedim. aziz le aykut. kendi egolarina yenildiler.

9
1
yanıtYanıtla
matador:

doğru mu Samet?

9
0
yanıtYanıtla
matador:

Alex''e kırgınız Guiza''yı çağırmamış listede yok:)

4
3
yanıtYanıtla
celal gür Mobil-ANDROID:

Ne kadar son dakika haberiymis

1
1
yanıtYanıtla
Vakfı kibirlimobilWeb@haberler.com:

Bu kârının karışmadığı ne kaldı

1
0
yanıtYanıtla
pelin ozbas:

Olur seniiiii seviyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title