Haberler

Demet Akalın: Acun'un Parası Kolumda

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın, kolundaki Rolex saat sorulunca "Acun'un parası burada yatıyor." dedi.

Eşi Okan Kurt'un işi nedeniyle Hadımköy'e taşınma hazırlıkları yapan Demet Akalın, önceki gün Rumelihisarı'ndaydı. "Hadımköy'de ev zor olmayacak mı?" sorusuna, "Sus, en azından denedim derim. Okan'a ayıp" diyen Akalın, kolundaki Rolex saat sorulunca "Acun'un parası burada yatıyor" dedi.

JÜRİ ÜYELİĞİ YAPMIŞTI

Akalın, Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'deki 'Rising Star Türkiye' yarışmasında jüri üyesiydi.

Akalın'ın eşine ve kendisine 4. evlilik yıldönümünde aldığı saatler 250 bin TL değerinde.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Demet Akalın Okan Kurt Hadımköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (32)

Ebruli Mobil-IOS:

Saati daha ayarlamadan çekmişler arada yarım saat fark var :)) Allahım bu neyin gorgusuzlugu

35
2
yanıtYanıtla
ÖNCE İNSAN:

Bizimde duvar saati satılık 500 bin tl ye yanında evide veriyorum.

23
0
yanıtYanıtla
ramo:

yüzük olmasa parmağında erkekler el ele tutuşumuş diye düşüncektim :D

22
0
yanıtYanıtla
kadriyebjk:

Erkek eli gibi sanki.. Bende yzukten farkettim

yanıt2
yanıt0
Seyyar:

Allah bilir o saate bakarken bile rakamlari karistiriyorsundur. . . gösteris meraki böyledir iste. Gelirler bizim 1 liranin pazarligini yaparlar ama marka olunca basarlar parayi kuzu kuzu!

18
0
yanıtYanıtla
Pompaci Osman:

Vergiden Kacirib Rollese yatiriyorlar..

17
0
yanıtYanıtla
murat:

Kıl olmasa hangisi erkek eli anlayamacagim

16
0
yanıtYanıtla
Rescet:

Bozuk la onlar ???? ikiside farkli sureleri gosteriyo. Bahcelide 10 liraya satiyorlar isteyen ordan bulabilir.

15
0
yanıtYanıtla
AHMET:

Gösteriş züppesi

14
1
yanıtYanıtla
asdfasdf:

Hesabını nasıl vereceksin? Bunca insan kazandığı 5 kuruşla ayın sonunu getirirmeye çalışırken beyazlayan saçları, bozulan psikolojisi sana hesap sormaz mı?

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title