Haberler

    Demba Ba ve Sow Derbi Öncesi Bir Araya Geldi

    Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı, Beşiktaş forması giyen vatandaşı ve yakın arkadaşı Demba Ba'yı, Kadıköy'den önce Huqqa'da ağırladı.

    Süper Lig'de şampiyonluk yarışı her hafta yeni bir heyecan kazanırken, gözler Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak zorlu Fenerbahçe- Beşiktaş derbisine çevrildi. Fenerbahçe'nin bu sezon beklentilerin altında kalan Senegalli golcüsü Moussa Sow ile Beşiktaş'ta fırtına gibi esen vatandaşı Demba Ba, önceki gece Kuruçeşme Huqqa'da akşam yemeğinde buluştu. Sow ile Ba, derbi öncesi gerçekleşen buluşma ile dostluk mesajları verdi. Mekanda 2 saate yakın kalan ikilinin yemeği hafif tutup bol bol meyve tükettiği öğrenildi. Mekan çıkışı vatandaşlar, iki yıldızla fotoğraf çektirme yarışına girdi. Gazetecilerin, "Pazar günü rakipsiniz" sorusuna aldıkları cevap, "Biz önce kardeş ve dostuz. Sahada rekabet olur ama her zaman dostluk kazanır" oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fenerbahçe Moussa Sow Beşiktaş Demba Ba Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title