Haberler

Defne Samyeli'nin Kızının Bikinili Pozu Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Los Angeles'ta yaşayan ve modellik eğitimi alan Deren Talu, Instagram hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Defne Samyeli'nin 19 yaşındaki kızı paylaşımlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor.

YAKINDA DEFİLELERE ÇIKACAK

Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi alan Deren Talu modellik kariyerinde hızlı adımlarda ilerliyor. Yakında yurt dışındaki defilelerde boy gösterecek olan Talu, sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğrafıyla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

ÖVGÜ YAĞDI

Takipçileri güzel modele, "Harikulade güzelsin", "Tam evlenilecek kızsın", gibi cümlelerle övgü yağdırdı.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Los Angeles Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (143)

49:

Fahişeler dünyaya hükümdarolmuş

48
7
yanıtYanıtla
ali:

işte bakın bakında görün şehitlerimiz kimler için şehit oluyor. işte bunlar zevk sefa içinde yaşasınlar diye fakirin fukaranın oğlu şehit olur bunların çocuklarıda askerlik şubesine dekont teslim eder.

55
0
yanıtYanıtla
zeyno:

İYİ ANNESİNİN YOLUNDA YANİ MODERN FAHİŞE

45
9
yanıtYanıtla
salıh ahmet:

yorum yapmaya bıle degmez haber degerı sıfır

46
4
yanıtYanıtla
Selim:

Kız amerikada modellik öğreniyormuşmuş......bir köyde ağanın kızı doktorla zina edermiş....tüm köy bunu duymuş fakat kızın babası duymazdan geliyormuş....köyün muhtarı ağanın bu umursamazlığını bir gün yüzüne vurmaya karar vermiş....kahvedeyken adamın yüzüne karşı ağa kızın doktora veriyor demiş....ağada pişkin bir şekilde...ne doktora vermesi be daha kız liseyi bile bitirmedi demiş.

43
5
yanıtYanıtla
abdli:

sacma sapan türk yorumları işte, kafaları çalışsa onlarda amerikada olurdu

15
29
yanıtYanıtla
uyanık:

defne kızınıda piyasaya hazırlıyor. . . . kısa yoldan para ve şöhret. . . . sermaye çıplak vücut. . . . ne analar var be. . . . kızının istikbali için çırpınıyor. . . .

39
4
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

ikisine birden atlardım

5
38
yanıtYanıtla
sanane ismimden:

evlenilecek kadın sadece kocasına vücudunu gösterir ne salak erkekler var ya

41
0
yanıtYanıtla
tracers:

örnek bir anne ! örnek bir salatalıkçı ! kızınada ne pompa çekilir be !

28
12
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title