Haberler

Define Ararken Dinamit Patlattılar, 2 Kişi Öldü

Güncelleme:

Başka bir şehirden gelip Bursa'da define arayan 6 vatandaştan 2'si dinamit patlaması sonucu yaşamını yitirdi.

Bursa'nın Keles ilçesinde define ararken dinamit patlatan şahıslardan 2 kişi ölürken, bir kişinin de yaralandığı bildirildi.

PATLATTIKLARI DİNAMİT FELAKETLERİ OLDU

İlk bilgilere göre, başka şehirlerden Gelemiş köyüne gelip define arayan 6 kişi dinamit patlattı. Patlama esnasında 2 kişi ölürken, bir kişi ise yaralandı. Keles Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bülent E. isimli yaralı, buradaki ilk müdahalenin ardından hava ambulansıyla Bursa'ya sevk edildi.

FİRAR EDEN KİŞİ ARANIYOR

Jandarma patlamada yaralanmayan iki defineciyi gözaltına alırken, firar eden bir kişi ise aranıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Keles Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (27)

orjinal:

Ben daha onceleri tedas da calistim emekli oldum kurtler kacak elektirigi turklerden ogrendi..kacal elektirik en cok konyada kulaniliyor bizat zeftise gotik eskisehirden elektirik saatlerine guclu miklatis yapistiriyorlardi ve camda olsa saati tutuyor ve dereceyi dondiruyordum.yalan soyluyorsam fasost orkci mhplilerin babasi Ölsün

7
38
yanıtYanıtla
halit:

bunun iki faktör birincisi Din bilgilerini doğru kaynaklardan almadığını ikinci faktör ise yoksulların rızkını Allahtan değildi Kuldan beklentileri olduğunu görüyoruz yoksulluğu nedeni ile hainlerin tuzağına düşüyorlar ve bunlarda kullanıyorlar her kim ki sebepsiz masum insanları öldürüyorsa inşallah er geç bu akıbete uğrar ve uğrayacaktır. Amin.

3
18
yanıtYanıtla
CEZA HAKİMİ:

ONLARRRR DEFİNE ARAMADILARKİ ONLAR ALINLARINA YAZILAN DEFİNE BAHANELİ ADRESLERİNE GİDİP DİNAMİT BAHANELİ ÖLÜMLERİNE GİTTİLER VEDE GİDİCİYDİLER HER KUL GİBİ GİTTİLER, TAKKSİRATLARI AFFOLA , ŞİMDİ GERÇEK DÜNYA İLE BULUŞTULAR

19
1
yanıtYanıtla
REDONDO:

PATLADI GİTTİ

15
3
yanıtYanıtla
fahri:

siz inkar etseniz tipiniz inkar etmez kurmançi olduğunuzu. asla devlet kuramayacak 2 topluluktan biri çingenler ile kurmançiler. size daha fazla bir şey söylemeye gerek varmı

8
10
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Dinamiti her halde lokum zannetmişler

14
2
yanıtYanıtla
rahmetli Sülüman Babanız:

HAZİNE VAADIDA BİZ Mİ ÇIKARMADIK. . .

10
3
yanıtYanıtla
şanlı türkoğlu:

bu aşağıda yorum yazan amed nikli kurusu eminimki aynaya her baktığında kendisine ve tipine küfür ediyordur. bunun gibi mundar ezik pislikler hem bu devletin milletin parasını yerler elektriğini kaçak kullanır yeşil kart almak için sıraya girerler ama böyle haindirler bu millete karşı. peki sonları nedir. merak etmeyin. fareler gibi üç beş gün yaşarlar sonrada lağıma.

8
4
yanıtYanıtla
İskender büyükMobil-IOS:

O başka şehir de ya afyondur ya denizli

5
5
yanıtYanıtla
AZAT:

şehitler ölmez vatan bölünmez ahahahahaha

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title