Haberler

DEAŞ'a Bomba Yağdıran Türk Pilot'tan Nusret Taklidi!

Güncelleme:

El Bab'da DEAŞ'lı teröristlere bomba yağdıran bir Türk pilot ünlü restoran sahibi Nusret'in yaptığı tuz dökme hareketinin taklidini yapıp yayınladı. Video sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Sosyal medya paylaşımları sayesinde geniş bir sosyal medya takipçisi kitlesine hitap eden et restoranı sahibi Nusret Gökçe'nin tuz serpme akımına katılanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Dünya çapında ünlülerin bile takip ettiği akıma son olarak bir Türk pilotu katıldı.

BOMBAYI ATTI, HAREKETİ YAPTI

El Bab'da DEAŞ'lı teröristlere bomba yağdıran bir Türk pilot Nusret'in tuz serme hareketinin taklidini yaptı. Türk pilotun tuz dökme hareketini yaptığı video sosyal medyada kısa sürede yayılarak en çok izlenenler arasına girdi.
NASIL FENOMEN OLDU?

Son görüntüleri dünya çapında ünlü olan Nusret Gökçe'nin bir eti dilimledikten sonra tuzladığı son sahne birçok Twitter, Instagram ve Facebook kullanıcısı tarafından paylaşıldı, birçok kişi benzer videolar çekerek yayımladı. Dünyaca ünlü müzisyen Bruno Mars, fotoğrafı "And I'm out" (Ben kaçar) yazarak paylaşırken, NBA takımlarından Golden State Warriors, yendikleri Sacramento Kings'le bu fotoğrafı kullanarak dalga geçti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

TV Komik - İlginç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title