Haberler

Dc Comics Yeni Dizileri

Dc Comics Yeni Dizileri Çizgi romanların film projeleri ardı ardına gelirken televizyonunda bundan geri kalacağı düşünülemezdi.

Dc Comics Yeni Dizileri

Çizgi romanların film projeleri ardı ardına gelirken televizyonunda bundan geri kalacağı düşünülemezdi. Hali hazırda Arrow,The Flash,Gotham,Constantine ve yayınına yeni başlanan iZombie varken Dc Comics hız kesmeden yeni dizi projeleri açıklamaya başladı.

Yayına hazırlanan yeni dizi projelerinden bazılarını biraz yakından tanıyalım:

Supergirl

Glee dizisiyle tanınmaya başlayan ve son olarak 3 Oscar ödüllü Whiplash filminde rol alan Melissa Benoist'in başrolünü oynayacağı dizi CBS kanalında seyirciyle buluşacak.

The Flash ve Arrow dizilerinin yapımcısı Greg Berlanti tarafından yapımcılığı üstlenecek dizinin senaristliğini ise Ali Adler üstleniyor. Arrow ve The  Flash ile aynı evrende geçecek dizi Superman'in kuzeni Kara'nın güçlerini keşfedip bir süper kahraman olma hikayesini anlatıyor.

Krypton

Syfy ve Warner Bros işbirliği ile yapılacak dizide Superman'in dedesinin hikayesi anlatılacak. Dizi Supergirl gibi CBS ekranlarında seyirli ile buluşacak.

Superman doğmadan önce Krypton gezegeninde yaşayanan olayları konu edinen dizinin yapımcılığını FlashForward ve Once Upon a Time  dizileriyle tanınan Ian Goldberg ve David S. Goyer üstenecek. Adı lekelenmiş ve sürgün edilmiş El Ailesi'nin tekrar Krypton gezenine umut olmasının hikayesinin aktarılacağı dizinin ilk bölümünü Ian Golberg yazacak.

Lucifer

Neil Gaiman'ın Sandman çizgi romanında yer alan Lucifer Morningstar karakterini konu edecek dizinin yapımıcılığını Californication dizisi ile tanına Tom Kapinos üstleniyor.

Cehennemin lordu Lucifer'ın Los Angeles'a yerleşip polis olma hikayesi olarak özetleyebileceğimiz dizinini ilk bölümünü Len Wiseman yönetecek.

Outcast

Robert Kirkman'ın çizgi roman serisi "Outcast" dizi oluyor.Tüm dünyada milyonlarca seyirci bulunan çizgi roman uyarlaması "Walking Dead" dizisinin yaratıcısı Robert Kirkman'in "Outcast" çizgi romanı da dizi oluyor.

Cinemax tarafından ilk sezon onayı verilen dizi,10 bölüm olarak çekilecek.İlk olarak San Diego'da yapılan Comic Con Press etkinliğinde tanıtımı yapılan iki diziden biri olan "Outcast",2015'in sonlarına doğru yayına başlayacağı tahmin ediliyor.İlk sezonunu Adam Wingard yöneteceği dizide Kyle Barnes karakterini Patrick Fugit oynayacak.Şeytan çıkarma ve kötü ruh(Exorcism) temalı dizi,çocukluğundan beri içindeki şeytanla yaşayan Kyle Barnes'in Papaz Anderson'la tanışması ve maceralarını konu alıyor.

Titans

Efsanevi süper kahraman yardımcıları  Robin,Kid Flash, Wonder Girl ve Cyborg ve Starfire gibi kahramanların yer alacağı dizi TNT ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

2015 yazında yayına başlanacağı söylentileri dolaşsa da dizinin yayın tarihi şimdilik net değil. Robin ve Nightwing üzerine yoğuşlacak dizinin diğer ana karakteri ise Raven ve Starfire.

Bu habertarafından yayınlanmıştır.

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Greg Berlanti Whiplash Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title