Haberler

DBP'li Tuncel: Yapılacak Şey Müzakere

Güncelleme:

DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, güvenlik güçlerinin PKK'ya yönelik operasyonlarına değinerek, "Yapılacak şey müzakere." dedi.

DBP Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, "Yapılacak şey müzakere. Öyle 'Son terörist kalıncaya kadar biz bu mücadeleyi yürüteceğiz' demekle bu iş olmaz. Ya son terörist doğmadıysa daha ne olacak?" dedi.

"HİÇBİR SAVAŞ SONSUZA KADAR SÜRMEZ"

Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, partisinin Gaziantep'te düzenlediği iftara katıldı. İftar öncesi partililere seslenen Tuncel, hiçbir savaşın sonsuza kadar sürmeyeceğini söyledi.

TERÖR MÜCADELE POLİTİKASINI ELEŞTİRDİ

Çatışmaların bir gün son bulacağını kaydeden Tuncel, hükümetin terörle mücadelesini eleştirdi. PKK ile arasında yaşanan çatışmaya benzer örneklerin dünyanın çeşitli yerlerinde de olduğunu ancak çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

"MÜZAKERELERLE BU İŞ ÇÖZÜLÜR"

Tuncel, şöyle konuştu: "Hiçbir savaş sonsuza kadar sürmemiştir. Dünyada da benzer olaylar yaşanmıştır. Bu olayı sadece biz yaşamıyoruz. Bütün dünyada benzer çatışma süreçleri yaşanmıştır. Bütün dünya yaşamış bu savaş sonsuza kadar sürmez. En nihayetinde müzakerelerle bu iş çözülür. ya yenersin ya yenilirsin ya da müzakere edersin.

"YA SON TERÖRİST DOĞMADIYSA"

Yenmek ve yenilmenin mümkün olmadığı ortada. Ne devlet PKK'yı yenebiliyor ne de PKK devletten istediği sonucu almış değil. O zaman yapılacak şey müzakere. Öyle 'Son terörist kalıncaya kadar biz bu mücadeleyi yürüteceğiz' demekle bu iş olmaz. Ya son terörist doğmadıysa daha ne olacak? Bu halkın hak ve özgürlüklerini savunanlar her zaman olacak. O yüzden mutlaka bu iş de müzakere ile çözülecek."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sabahat Tuncel Gaziantep İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (20)

HODRİ:

tipe bak ya hala müzakere diyor heval kaldı sanki müzakere yapacak. evet sonsuza kadar sürmez az kaldı bitiyor sen sık dişini hiç acımıyacak. . .

44
0
yanıtYanıtla
ANTİaktrol:

HAVLAYIN ANIRIN IRKÇI FAŞİST AKTROL MAHLUKLARI SİZE MALZAME ÇIKTI

7
33
yanıtYanıtla
VARTOLU:

Tez elden geberirsin inşallah. Barış insanlarla olur hayvanlarla olmaz.

32
4
yanıtYanıtla
SENATORE:

SIKIŞTIYSAN TUVALETE GİT SEBAHAT

30
2
yanıtYanıtla
hevaL:

HAİN NURSUZ İNSAN MÜSVETTESİ SEN NE KONUŞUYORSUN MÜZAKERE DEN SİZ NE ANLARSINIZ SİZ ANCAK GİRE KERE DEN ANLARSINIZ

23
3
yanıtYanıtla
SENATORE:

SENİN SÖKÜLMÜŞ YIRTIK YERLERİNİ DİKMEK LAZIM

23
1
yanıtYanıtla
TIRRO VIRRO:

ÖN YARGI TÜRKO OLDUKÇA BU KİRLİ SAVAŞ BİTMEZ

2
21
yanıtYanıtla
Direnmek:

Bence kadın güzel sölüyor.

2
17
yanıtYanıtla
PANRIVER:

SEBAHAT SANA BİR TARAK LAZIM GERÇEKTEN SÖYLÜYORUM

17
0
yanıtYanıtla
Ahum:

Bu kadın mide mi bulandırıyor okuma geregi duymadım zavallı mahluk sizin de devrniz kapanıyor yaz geldi koca sabiha yazzzzzz suratssız pancar geber

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title