Haberler

Dbe, 5. Koçluk Konferansı'nda Duygularla "İz Bırak"Tı

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından 3-4 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenen 5. Koçluk Konferansı'nda standı ile yer aldı.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından 3-4 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenen 5. Koçluk Konferansı'nda standı ile yer aldı.

Standında kişinin duygu durumuna göre renk değiştiren biodot uygulaması yapan DBE, katılımcıları Mayıs ayında İstanbul ve Ankara'da gerçekleştireceği "Yöneticilere Liderlik Koçluk Eğitimleri" hakkında bilgilendirdi.

Bireysel Psikolojik Hizmetler ve Kurumsal Danışmanlık alanında 30 yıllık psikolojik terapi birikimiyle hizmet veren DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye) tarafından 3-4 Mayıs 2016 tarihlerinde Point Hotel Barbaros'ta beşincisi düzenlenen Koçluk Konferansı'na katıldı.

"İz Bırak" teması çerçevesinde yapılacak konferansta açtığı özel stant ile DBE; 11-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Esentepe-Şişli Eğitim Salonları'nda, 27-28 Mayıs tarihlerinde Ankara Workinton'da gerçekleştireceği "Yöneticilere Liderlik Koçluk Eğitimleri" hakkında bilgilendirme yaptı.

İngiltere merkezli liderlik gelişim markası The Forton Group'un, ICF-Uluslararası Koçluk Federasyonu tarafından resmen tanınan, koçluk becerilerinin güçlü bir iletişim aracı olarak kullanılması, liderlik yeteneklerinin geliştirmesi amacıyla tasarlanan Profesyonel Liderlik Koçluk Programı; DBE'nin terapi ve kurumsal alandaki uzmanlığı ile sentezleniyor. Yüzde 80'i uygulamalı olan eğitimler; "Dönüşüm", "Gelişim" ve "Ustalık" olmak üzere farklı üç modülden oluşuyor.

DBE standında biodot deneyimi

Standı ziyaret eden katılımcılara, kişinin duygu durumuna göre renk değiştiren biodot uygulaması gerçekleştirilerek duyguların renklerle anlamlandırılması sağlandı. Peki, duyguların insan hayatındaki önemi nereden kaynaklanıyor?

Duygular, algıları şekillendiren filtrelerdir. DBE-Forton Koçları, bu filtreleri kendilerinde ve danışanlarında fark edebilir ve danışanlarına da bu beceriyi kazandırırlar.

Kişilerin güçlü ve geliştirmesi gereken yönlerini belirleyerek onların potansiyellerini keşfedip daha verimli bir noktaya gelmesini sağlayan yöneticiler, duygusal zekaları gelişmiş, koçluk becerileri olan yöneticilerdir.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

İstanbul Türkiye Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title