Haberler

Davutoğlu ve Samaras ile İki Ülkenin Bakanları Aile Fotoğrafı Çektirdi

Türkiye-Yunanistan YDİK 3. Toplantısı sona erdi-Başbakan Davutoğlu ve Yunan mevkidaşı Samaras'ın eşbaşkanlığında iki ülkenin bakanlarının katılımıyla düzenlenen Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısı, yaklaşık 2 saat sürdü Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi (YDİK) 3. Toplantısı sona erdi.

Türkiye- Yunanistan YDİK 3. Toplantısı sona erdi-Başbakan Davutoğlu ve Yunan mevkidaşı Samaras'ın eşbaşkanlığında iki ülkenin bakanlarının katılımıyla düzenlenen Türkiye- Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısı, yaklaşık 2 saat sürdü Türkiye- Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi (YDİK) 3. Toplantısı sona erdi.Başbakan Davutoğlu ve Yunan Başbakanı Samaras ile iki ülkenin bakanları aile fotoğrafı çektirdi. Yunanistan'ın başkenti Atina'da, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Yunanistan Başbakanı Antonis Samaras'ın eşbaşkanlığında basına kapalı düzenlenen toplantı, yaklaşık 2 saat sürdü.Toplantıya, Türkiye tarafından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AB Bakanı Volkan Bozkır, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu katıldı.Yunan tarafından da Dışişleri Bakanı Venizelos Evangelos, Sağlık Bakanı Makis Voridis, Adalet ve İnsan Hakları Bakanı Charalampos Athanassiou, Kalkınma Bakanı Kostas Skrekas, Çevre Enerji ve İklim Değişikliği Bakanı Yannis Maniatis, Kamu Düzeni Bakanı Vassilis Kikilias, Turizm Bakanı Olga Kefalogianni, Kültür ve Spor Bakanı Konstantinos Tasoulas, Denizcilik Bakanı Miltiadis Vavrvitsiotis ve Ulaştırma Bakanı Michalis Chrisochoidis yer aldı.Toplantının ardından Başbakan Davutoğlu ve Yunan Başbakanı Samaras ile iki ülkenin bakanları aile fotoğrafı çektirdi. ....

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Davutoğlu Antonis Samaras Yunanistan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title