Haberler

Çiftçiye 2 Milyar Lira Destek Müjdesi

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, "28 Şubat Cumartesi günü mazot, gübre, yem bitkileri desteği bağlamında 2 milyar TL'yi çiftçilerimize veriyoruz." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Tarım Bilgi Sistemleri" Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmada, "Şubat ayı sonunda, 28 Şubat Cumartesi günü, mazot, gübre, yem bitkileri desteği bağlamında 2 milyar Türk lirasını çiftçilerimize veriyoruz. Bu takriben, yıllık desteğin yüzde 20'si civarında ve inşallah bu ayın sonunda çiftçilerimizin yüzü bir kez daha gülecek. Bu ödemeler yapılacak" dedi.

"STRATEJİK PLANLAMA AÇISINDAN BİR DEVRİM"

Tarım Sektörü Entegre Yönetim Bilgi Sistemi'nin kendi içinde üç devrimi barındırdığını dile getiren Başbakan Davutoğlu, sistemin, tarım planlaması açısından ve makro stratejik planlama açısından bir devrim olduğunu belirtti.

"SIÇRAMA AÇISINDAN..."

Davutoğlu, "Devletin, hükümetin, bakanlığın çalışma sistemini tümüyle değiştiren, dönüştüren, niteliksel bir sıçrama yapılmasını sağlayan bir devrimdir. Üretici açısından bir devrimdir, kendisi entegre bir sistemin içindedir artık. Tüketici açısından bir devrimdir'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Davutoğlu 28 Şubat Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (157)

ahmet celikmobilWeb@haberler.com:

Ciftci olmayan yorum yapmassin.akp yi savunan dangalaklar . Siz gunesin altinda yandInizmi ter gicinizdan akti mi 10 sene önce 900 krs sattigim uzumu gecen yil 700 krs sattim gerzekler. 10 once mazot 1200tl gubre torbasi 12tl. Di. Destekmis cifci olmus aglayani yok. Ama yinede gider akp ye oy verir. Bizim millet her bismillah diyenin pesine 1 cuval tuz alir kosar

72
4
yanıtYanıtla
onabirmobilWeb@haberler.com:

Bu desteğin anlamı 10 çay içene 1 çay bedavs

57
1
yanıtYanıtla
Hacı:

akp geldi çiftci bitti resmen anamızı ağlattılar. çiftçi arkadaşlar ne demek istediğimi anlamıştır. her söyledikleri yalan. inanmayın bu sahtekarlara

26
6
yanıtYanıtla
ATILA LAZ:

AK PARTİ VE HDP EL ELE. . . . . . . . . . . YAŞASIN EYALET YÖNETİMİ YAŞASIN BAŞKAN RTE

20
11
yanıtYanıtla
yola:

. . cesaretiniz varsa kimlere ne kadar verdiğinizi açıklayın. . AB'' den gelen parayı sadaka niyetine dağıtmak nasıl biz verdik oluyor. . . . . . benim merak ettiğim. bir insan yetmiş milyona yalan söyledikten sonra, akşama bu yalana kendiside inanırmı? ve vatandaş bu paraların çoğunun yandaşa gittiğini düşünüyor. . . .

24
5
yanıtYanıtla
hadiiiii:

bu desteği babanın hayrına vermiyorsun bu destek avrupadan geliyor kimi uyutuyorsunuz. . . . .

18
10
yanıtYanıtla
çiftçi:

Ben çitçiyim hükümetten destekleme değil ürünün gerçek fiyatını ve tarım ürünlerinin ithalatını durdurmasını istiyorum, saman bile dışardan alınıyor bizim ürünlerimiz yerinde kalıyor.

23
5
yanıtYanıtla
AK GENÇLİK:

ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN SAYIN CUMHUR BAŞKANIM ^RECEP TAYİP ERDOĞAN^'' VE SAYIN BAŞBAKANIM ^DAVUTOĞLU^ SİZLER OLMASAYDINIZ HALİMİZ BİTİKTİ ÖMRÜMÜ FEDA EDERİM SİZİN YOLUNUZDA

4
19
yanıtYanıtla
adanalı:

arkadaşlar internete bir bakın 2002 yılında mazot , gübre , ilaç, tohum ve buğday fiyatları ne kadarmış birde şimdi bakın allah için bir degerlendirin

19
3
yanıtYanıtla
DAVULOĞLU:

SEÇİME KADAR AMA SEÇİMDEN SONRA GERİ ALACAZ HABERİNİZ OLSUN

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 157 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title