Haberler

Davutoğlu: Seçim Beyannamemizin Odağında İnsan Onuru Vardır (4)

Seçim ŞARKILARI TANITILDI Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda seçim beyannamesini açıklaması ve Yeni Türkiye Sözleşmesi'ni okumasının ardından seçim şarkılarını tanıttı.

Seçim ŞARKILARI TANITILDI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda seçim beyannamesini açıklaması ve Yeni Türkiye Sözleşmesi'ni okumasının ardından seçim şarkılarını tanıttı. Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda seçim şarkılarını besteleyen sanatçılara teşekkür eden Davutoğlu, "Bu güzel seçim şarkılarını bize kazandıran değerli sanatçılarımız Erhan Güleryüz'e, Uğur Işılak'a, Özhan Eren'e, Volkan Arslan'a ve Alper Kış'a teşekkür ediyorum. Çünkü bu şarkıları sadece bir musiki eseri olarak değil; gönüllerinden bu topraklara düşen nağmeler, besteler olarak hazırladılar. Her birinin gönlüne, ruhuna bereket olsun. Her birine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasının ardından 7 Haziran'da gerçekleştirilecek Milletvekili Genel Seçimleri için bestelenen şarkılar, tanıtıldı. Ak Parti'nin seçim şarkılarının isimleri ile şarkıları besteleyen ve seslendiren isimler, şöyle:

Bize Her Yer Türkiye

Söz-Müzik: Erhan Güleryüz

Söyle Var Mısın

Söz-Müzik: Uğur Işılak

Selam Olsun

Söz-Müzik: Uğur Işılak

Aşk ile Sevda ile

Söz: Volkan Arslan Müzik: Anonim

Ak Yürekler (Yeni Türkiye)

Söz-Müzik: Alper Kış

Yakın Işıkları

Söz: Özhan Eren Müzik: Erhan Güleryüz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Uğur Işılak Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title