Haberler

Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesi -

Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Fidan, Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, "Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye cumhuriyetinin başbakanı olması, sadece Türkiye'de değil özellikle zulüm altında yaşayan İslam coğrafyası için de yeni bir umut olacaktır" dedi.

Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Fidan, Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, " Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye cumhuriyetinin başbakanı olması, sadece Türkiye'de değil özellikle zulüm altında yaşayan İslam coğrafyası için de yeni bir umut olacaktır" dedi.

Fidan, Diva-Sen Konya Şube binasında gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı konuşmada, Davutoğlu'nun Anadolu'nun, Konya'nın öz evladı olduğunu, başbakan adayı olarak gösterilmesinin Konyalı olarak kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Davutoğlu'nun engin kişiliği, bilgi birikimi, tecrübesi ve uzlaşmacı tutumuyla Türk milletinin sevgisini kazandığını belirten Fidan, çalışma temposu, bitmek bilmeyen enerjisi ve azmi ile Türkiye'ye daha çok hizmet vereceğine inandıklarını vurguladı.

" Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye cumhuriyetinin başbakanı olması, sadece Türkiye'de değil özellikle zulüm altında yaşayan İslam coğrafyası için de yeni bir umut olacaktır" diyen Fidan, şunları kaydetti:

"Güven ve istikrarla büyüyen Türkiye'nin son yıllarda gösterdiği başarıların, Ahmet Davutoğlu başbakanlığında yeni anayasa hazırlanması başta olmak üzere, yeni reformların hayata geçirileceği, içte ve dışta başarılı ülke olarak her alanda yeni Türkiye'nin inşa edileceğine olan inancımız tamdır. Dışişleri Bakanı olarak yaptığı faydalı hizmetlerin yanında, siyasi geçmişi ve mütevaziliği ile ön planda olan Davutoğlu'nun geçmişinin bu kadar temiz kalabilmesi, bu ülke için önemli faktörler arasındadır. Cumhuriyet tarihinin hiçbir döneminde Davutoğlu dönemindeki kadar başarılı bir dış politika izlenememiş ve ülkeye itibar kazandırılamamıştır. Sayın Ahmet Davutoğlu, ilim adamı olduğu gibi idareciliği ve siyaseti bilen, ülkenin menfaatleri için çalışan, bakanlığı süresince sadece Ortadoğu'da değil dünyanın dört bir yanında zulüm altında yaşayan Müslümanların acılarının son bulması için mücadele eden bir lider olmuştur. Ahmet Davutoğlu, Osmanlı'nın dağılan parçalarını toparlamaya çalışan, Türkiye'yi 2023 yılında 'cihan devleti' yapmayı hedefleyen bir dava adamıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Mustafa Fidan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title