Haberler

Erken Seçim İddiaları Davutoğlu Kızdırdı: Nereden Çıkıyor

Güncelleme:

Kulisleri hareketlendiren erken seçim iddialarının sorulduğu Başbakan Davutoğlu "Bu konuda bir kararımız yok. Nereden çıkıyor bu haberler?" diyerek iddiaları yalanladı.

AK Parti'nin, "Başkanlık sistemi" projesini hayata geçirecek anayasa değişikliğini yapacak sayıda milletvekili çıkarma hedefinden dolayı büyük önem verdiği Haziran 2015 seçimlerinin, nisan sonu ya da mayıs başına çekileceği iddiası kulisleri hareketlendirdi.

"NEREDEN ÇIKIYOR BUNLAR?"

Geçen salı günü Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen Ak Parti grup başkanvekilleri, sohbet sırasında erken seçim iddiasını da gündeme getirdi. Edinilen bilgiye göre Davutoğlu da en az kurmayları kadar bu iddiaya şaşırdı. Davutoğlu'nun, "Bu konuda bir kararımız yok. Nereden çıkıyor bu haberler?" yanıtını verdiği öğrenildi.

"SEÇİM ZAMANINDA YAPILACAK"

Davutoğlu ile yapılan görüşmenin ardından da grup ve genel merkez yöneticilerinden, "Seçim zamanında yapılacak. Belirlenen tarihte bir değişiklik düşünülmüyor" açıklaması geldi. Ancak AK Parti grubunda, yönetimin, "seçim zamanında yapılacak" açıklamasına karşın 1-2 ay erken seçim beklentisi hakim.

MUHALEFET YEŞİL IŞIK YAKIYOR

Bu arada partilerin YSK'daki temsilcileri arasında da seçimin öne alınması konusunda öngörüşme yapıldığı ve muhalefetin seçim tarihinin 1-2 ay öne çekilmesine yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Konuya ilişkin Milliyet'in sorularını yanıtlayan AK Parti'nin YSK temsilcisi Şeref Malkoç, "Partinin bu yönde bir kararı yok. Ancak YSK'da parti temsilcileri arasındaki görüşmelerde konu tartışıldı. MHP nisan ayını istiyor, diğer muhalefet partileri Nisan sonu Mayıs başı olabilir diyor" bilgisini verdi.

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Milliyet Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (12)

Demokrat:

Neden mi konuşuluyor? Çünkü faşistler daha tamamen medyaları elle geçirdikmedileri için ve bu iktidardan her hile beklenen demokraside böyle şeyler tartışılır diye. Osloyuda inkar etmediler mı? Her türlü kepazeliği önümüze tartışmadan koydukları için.

12
0
yanıtYanıtla
Mustafa ARSLAN BBP:

Sy. Başbakanım ölüm var, asıl ölüm ilimden payını almayanlaradır, ölüm verdikleri sözü tutmayanlaradır, ölüm fakir, fukarayı, öksüzü, yetimi gözetmeyenleredir, ölüm kul hakkı yiyenleredir, faydalı , faydasın ilimleri bilenler bilgi sahibidir, Ölüm fani alemde Baki aleme göç etmek, önemli olan Baki alemin boyası ile boyanmak. GERÇEK ÖLÜM EBEDİ ALEME AÇILAN İLK PERDEDİR.

11
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

gerçek ölümü bilenler, yetimin, öksüzün, fakir, fukaranın hakkını yemez, yedirtmez. bunlar 76 milyonun hakkını yiyenleri AKLADI, ülkeye, millete zara verenleri sokaklara saldılar onlarda tekrar yaktılar, yıktılar.

yanıt0
yanıt0
58:

OY kullanan vatandaşları aklı selime davet ediyorum, siyasetçileri, oy verecek partileri iyi araştırsınlar, tercihlerini ülke ve millet yararına kullansınlar. yapılanları, söylemleri iyi tahlil etsinler. SİNEĞİN ISIRMASINDAN KAÇIP YILANIN ISIRMASINA RIZA GÖSTERMESİNLER. Kendi çocuklarına sahip çıkıp, onların geleceklerine ipotek koymasınlar. Çocukarına iyi ve insanca yaşamaları için güzel yarınlar bıraksınlar.

yanıt0
yanıt0
HESAP GÜNÜ GELİYOR:

bence bu dönem ak partinin sonu olacak. bu kaçınılmaz sonu kendileri de görüyor ki erken seçim lafı bile çıldırtıyor. zaten seçime birşey kalmadı erken olsa ne olur? birkaç ay beylik yapamazsınız. . . artık ak partinin gitmesi lazım, toplum gergin, dış politika çöktü, pkk cirit atıyor hem sınırlarımızı transit geçiş için kullanıyor (buna da devlet yabancı asker! statüsü uyguluyor) hem de saklama gereği duymadan vergi topluyor, mahkeme kuruyor, yol kesip denetim yapıyor. . . artık tahammül sınırını aştı bizim mezhebimiz bu kadar geniş değil. yuttuğumuz pisliği kusmamız lazım ki kurtulalım. . . bunun için akp yollarımız ayrılıyor artık. hem gideceksin hem de yargıya hesap vereceksin!

7
0
yanıtYanıtla
Konyalı koyun:

siz merak etmeyin AKP nin başına sözüm ona 2 yaşında çocuk koysalar gene alır @ ı biraz dini kullanırlar gerçi kullanılacak malzeme de kalmadı başörtüsünü bile yeni işbaşına gelmiş gibi yeni çözdüler ama yinede AKP bu konuda mahir yine birşey bulur milletimizde bunları müslümandan sayar siz merak etmeyin bu zihniyetle bu millet olduğu sürece vatan bölünüp parçalalana yok oluncaya kadar durmak yok yola devam

6
0
yanıtYanıtla
AS:

KESİN ERKEN SEÇİM OLACAK BUNLAR NE ZAMAN HAYIR DESELER TERSİ ÇIKIYOR

6
0
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

Sn Başbakan; Sanırım İstenilen Erken Seçim Değil, Mart - Nisan Ayına Alınacak Seçim, Bir Kaç Ay Öne Alınmış Seçim Olur. Bu Durumda Bunun Adı Erken Seçim Olmaz, Sınav Dönemine Girilirken, Çocuklarımızın Evlerinde Gürültü Kirliliğinden DAHA AZ Etkilenmesi için Yapılması Gereken ZARURET Olmalıdır. SEÇİM Olmak Zorunda DEMOKRASİNİN Gereği, Sınav Döneminde Olmak Zorunda Değil, Bir Kaç y Öne Alınan Seçimler, Çocuklarımızın Yıllarca Verdikleri EMEKLERİNE SAYGI SEÇİMİ OLUR. Siyasilerimiz Umarım Her zaman Kendilerini Düşünmekten Kaçınırlar, Bu defa Seçimi Bir Kaç Ay Öne Alarak İLK DEFA Çocuklarımızı Düşünürler.

5
0
yanıtYanıtla
7731:

seçim zamanında yapıl mayacak. hepsi yalan söylüyor. Nabız yokluyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
Çağatay:

ne yapsın belki baraj korkusu yaşıyor o yüzden panik olabilir aslında erken seçim kendisi için iyi gün geçtikçe PKK ve onun elebaşısı Öcalanile anlaşmaları daha net anlaşılıyor Tabi insanımız hala kavrayabildiyse Tabi büyük israil kurulmasına hizmet yani Barzani ye her konuda destek artık bu milletin bu gerçekleri görmesi lazım

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title