Haberler

Davutoğlu'ndan HDP Binasına Saldırıya İlk Yorum: Şiddetle Kınıyorum

Güncelleme:

Seçim çalışmaları kapsamında Karaman'da vatandaşlara seslenen Başbakan Davutoğlu, "HDP binalarına yapılan saldırıları şiddetle kınıyorum. Takipçisi olacağız" dedi.

Türkiye bu sabah Adana ve Mersin'de HDP binasına yapılan saldırıların şokuyla sarsıldı. Karaman mitinginde vatandaşlara seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP binalarına saldırıyla ilgili, "Saldırıları şiddetle kınıyorum. Olayın sorumlularının takipçisi olacağız" dedi.

İşte Davutoğlu'nun saldırıyla ilgili açıklaması;

"Ama maalesef bugün sabah aldığımız haberler hepimizi büyük bir üzüntüye sevk etti. Adana ve Mersin'de HDP binalarına saldırılar oldu. buradan açık söylüyorum, Ak Parti genel başkanı olarak, başbakan olarak söylüyorum. Kim seçim kampanyasına şiddet bulaştırırsa, şiddete yönelik çağrıda bulunursa onun karşısında en önce AK Parti duracak.

"ŞİDDETLE KINIYORUM"

Bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kime karşı olursa olsun her zaman saldırıların karşısında olduk. Kim yaparsa yapsın saldıranların her zaman hesabını sordum. İçişleri bakanımla görüştüm, net bir talimat da verdim. Arkasında kim varsa bu saldırıların, her türlü takibatı yapın dedin.

LİDERLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Birileri provokasyon yapabilir. Birileri seçim ortamını bozacak şiddet eylemlerinde bulunabilir. En başından beri bunu bekliyorduk. Hep kaygıyla izledik. Buradan net olarak bir kez daha söylüyorum. Bu saldırıları hem kınıyoruz, hem de müsebbibi kimse sonuna kadar takipçisi olacağız. Bütün partilere de çağrıda bulunuyorum. Hepimiz, partilere yönelik, seçim kampanyalarına yönelik saldırılar konusunda ilkeli olalım. Bizim de bir çok seçim büromuz saldırıya uğradı. Siirt'te van'da ağrı'da o zaman da bu çağrıda bulunduk. Şimdi de HDP CHP MHP liderlerine ve teşkilatlarına çağrıda bulunuyorum. Hep beraber şiddetin karşısında olmaya kararlı bir şekilde devam edelim."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Türkiye Karaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (130)

selim:

kendiler yaptııp yaptırıp sonrada kınıyorlar. bu türkiyede başbakandan yada c. başkanında habersiz bir iş olurmu be. kimi kandırıyorsunuz. . hdp nin yanındayız mesajı verip hdp seçmenini akp ye çekmek için yapılmış operasyon. . . kürdüde türküde bıktı oyunlarınızdan be.

58
7
yanıtYanıtla
SIZI GIDILER SIZImobilWeb@haberler.com:

HDP KENDISI YAPTI BU ISI NAMUSSUZLAR KENDI HALKINI OLDUREN DEGIL MI BUNLAR

6
54
yanıtYanıtla
Fikrim degiştiMobil-IOS:

Hdp

40
6
yanıtYanıtla
musti07 adana:

dikkatini Çekeriz Adana Mersin ülkücü YERLERDİR SİZİN GİBİ GENİŞ İNSANLAR DEĞİLİZ VATANA KİM İHANET EDERLERSE CEZASINI BİZLER VERİRİZ. . NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

10
18
yanıtYanıtla
cCcmobilWeb@haberler.com:

yıllardır Baykal kasetini de Kılıçtaroğlunun üstüne atıp oy devşirdinizbiz yaptıranı youtubetan seğrettik..Bu ülkede MHP-BDP ÇATIŞMASI ÇIKARIP bu olaydan kar elde edecek tek parti var o da AKP ...

18
5
yanıtYanıtla
JANA DILAmobilWeb@haberler.com:

YALAN SÖYLEME LANNNN... KUKLA BAŞBAKAN HER MİTİNGTE HDP Yİ HEDEF GÖSTERİYORSUN... LAN TÜRKLER SİZİN DERDİNİZİ ÇEKEMİYOR KÜRTLERDEN NASIL ANLAYIŞ BEKLİYORSUNUZ... HEPİNİZİN CANI CEHENNEME SALDIRGAN MAHLUKLAR...

16
6
yanıtYanıtla
turanMobil-ANDROID:

oylar MHP'YE

7
14
yanıtYanıtla
egemobilWeb@haberler.com:

Bu kendini Başbakan sanan değil mi yaw. Oylar hdp ye

14
6
yanıtYanıtla
Bora:

PKKlılar kendi seçim bürolarını patlatıp kendi kendilerine demogoji yapıyorlar. . Lakin ilk taziyeler ise süt kardeşleri AKPKKlılardan geliyor. . Yüce Allah bu vatan haini hırsız familyasının belasını versin. .

8
12
yanıtYanıtla
ÜlkemmobilWeb@haberler.com:

Utanmadan sıkılmadan şiddete karşıyız diyorsun sizden başka varmı acaba şiddete bu kadar kafası çalışan ey davutoglu sadece size gülüyoruz gerçekten siz şaka falanmısınız...

16
4
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title