Haberler

Davutoğlu'ndan Demirtaş'a: Hacı Dedene İhanet Ettin

Davutoğlu'ndan Demirtaş'a: Hacı dedene ihanet ettin (ek) DAVUTOĞLU IĞDIR'DA Kars'tan uçakla Iğdır'a geçen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Zübeyde Hanım Bulvarı'nde yaklaşık 8 bin kişiye hitap etti.

Davutoğlu'ndan Demirtaş'a: Hacı dedene ihanet ettin (ek)

DAVUTOĞLU IĞDIR'DA

Kars'tan uçakla Iğdır'a geçen Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Zübeyde Hanım Bulvarı'nde yaklaşık 8 bin kişiye hitap etti. 'Güneş ilk burada doğar, ezan ilk burada başlar, 3 ülkeye komşu ülke Iğdır' pankartını çok güzel bulan Başbakan Davutoğlu, Ortadoğu, Kafkaslar ve Balkanlara 'barış gelsin' dileğinde bulundu.

Etnik ve mezebi ayrıma karşı milli birlik ve beraberliği savunduklarını vurgulayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 20'nci mitingini yaptığını, hiç yorgunluk hissetmediğini söyledi.

Akşam ezanı okununca konuşmasına ara veren Başbakan Davutoğlu, 'Ahmet hoca, şehrimize hoş geldiniz' cümlesini hem Azerice, hem de Kürtçe seslendirdi. Konuşmasından sonra eşi Sare Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, milletvekili adayları ile birlikte halkı selamlayan Davutoğlu, mitinge katılanlara çiçek attı ve daha sonra uçakla kentten ayrıldı.

IĞDIR, (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Iğdır Kars Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

AllmobilWeb@haberler.com:

Yalniz AkP

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title