Haberler

Davutoğlu, Serbest Kalan Rehinelerle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'ya giderek IŞİD tarafından kaçırılan rehinelerle buluştu. Davutoğlu, haberi alır almaz şükür namazı kıldığını söyledi.

IŞİD tarafından rehin alınan Musul Başkonsolosu ile beraberindeki 48 kişi 101 gün sonra bu sabah serbest kaldı. Başbakan Davutoğlu, Bakü'deki programını yarıda keserek rehinelerle görüşmek üzere Şanlıurfa'ya geldi. Davutoğlu, ilk haberi aldığında şükür namazı kıldığını söyledi.

EN KÜÇÜK REHİNEYLE KUCAKLAŞTI

Rehinelerle havaalanında bir araya gelen Davutoğlu, vatandaşlarla tek tek kucaklaştı, en küçük rehineler Kuzey ve Ela ile yakından ilgilendi.

İlgili Haberler

"İKİ BAYRAM YAPACAĞIZ DEMİŞTİM ALLAH NASİP ETTİ"

GAP Havalanı VIP salonda rehinelerle tek tek tokalaşan Başbakan, "Devletinize güvendiniz, hükümetinize ve bizlere güvendiniz, biz de size güvendik. İki bayramı birden yapacağız. Yine bayramdan önce bir bayram yapacağız inşallah demiştim, Allah nasip etti yaptık. Allah sizi bir daha ailelerinizden ayırmasın. Siz bizim kahramanımızsınız" diye konuştu.

ŞÜKÜR NAMAZI KILDI

Davutoğlu ayrıca, 49 Türk'ün serbest kalmasıyla ilgili ilk haberi aldığında şükür namazı kıldığını da sözlerine ekledi.

SARE DAVUTOĞLU ELA'YI KUCAĞINA ALDI

Davutoğlu, aprondaki uçağa rehinlerle yürüyerek gitti. Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, uçağa kadar en küçük rehine Ela Ercan'ı kucağında taşıdı.

ÖZEL UÇAKLA ANKARA'YA HAREKET ETTİLER

Şanlıurfa GAP Havaalanında serbest kalan rehinelerle bir araya gelen Davutoğlu, daha sonra rehineleri özel uçağı "TUR" ile Ankara'ya hareket etti.

Rehin alınanları, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda aileleri karşılayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Şanlıurfa Musul Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

honest:

Kesin Polat ALEMDAR kurtarmıştır bak ben diyim bunun altından da o çıkaçak :-)))))

22
1
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Şimdi akp li trollere sesleniyorum . Rehinelerimiz varken tc hükümeti cok rahattı ışid konusunda rehinemiz var diyip kurtuluyordu . Şimdi Abd yaptıgı bu hamle ile hükümeti köseye sıkıstırdı bakalım simdide savasa gircekmiyiz yoksa girmiyecekmiyiz ? Elinizin altında internet var biraz ışid catısma videolarına bakın ypg liler ellerine gecirdikleri ölü ışid militanlarının üstünden türkiye yapılmıs alısveris kagıtları cıkıyor . Bir cok tır dolusu silah gitti tırları ceviren komutanlar içeri alındı . Simdi basbakan cumhurbaskanı sov yapıyor kurtardık diye . Ama ışid öle demiyor biz saldık diyor . Azıcık beyninizi calıstırın. Ortadoguda bu kadar kan döküldü . Türkmenler kürtler yezidiler bir cok insan yurtsuz kaldı bunların her birinin kanında AKP iktidarının parmagı vardır . Ama sizler biat kültürü ile yetiştiginiz hiç bir şeyi sorgulamayıp inandıgınız için yine size cok güzel masallar anlatacaklar ve kanacaksınız

7
16
yanıtYanıtla
amedli:

rehinelerin yuzune bir bakın rehine göruntusu varmı buda hukumetin oyunu oda tutmadı oyun oynamasını bilmeden oyun kuramasın

7
13
yanıtYanıtla
başbuğ:

reklamlarrrr. ibadet kısmımıza ait reklamları izlediniz sayın seyirciler. şimdi dini siyasete nasıl alet edip kendımıze devşiririz isimli kısma geçiyoruz iyi seyirler. . .

18
1
yanıtYanıtla
alp:

utanmadan islamı reklam aracı olarak kullanan bir başbakanımız var çok yazık

7
11
yanıtYanıtla
ozkan:

bunlar hep reklam. yazık

5
12
yanıtYanıtla
çağrı:

Allah rahzı olsun akpden

12
4
yanıtYanıtla
AKPKK:

YAHU İBADETİN GİZLİ OLANI MAKBULDUR GÖSTERİS OLSUN DİYE NAMAZ KILINMAZ. . . KILDIN MADEM NİYE SÖYLÜYON? SOYLEMESEN NAMAZIN KABUL OLMUYORMU? PES VALLAHİ PESSS. .

7
9
yanıtYanıtla
SERDAR YAMAN:

KURTARILDI DİYORLAR SAVAŞARAKMI ALDINIZ NE VERDİNİZDE ONLARI ALDINIZ. . ONLARA MUHİMMAT SİLAH VEREREKMİ RÜŞVET VEREREKMİ ALDINIZ TÜKÜREYİM SİZİN BÜYÜKLÜĞÜNÜZE. .

7
8
yanıtYanıtla
kaç para verdiniz:

adamların amacı savaşı finanse etmek için fidye karşılığı adam kaçırmaktı ve görünen o ki istediklerini almışlar, örtülü ödenek sağolsun

7
7
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title