Haberler

Davutoğlu: CHP ile Hdp Neredeyse İkiz Kardeş Haline Geldi Onlara, Artık Chdp Diyebiliriz

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bitlis mitinginde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bitlis mitinginde konuştu. Muhalefeti eleştiren Davutoğlu, CHP ile HDP neredeyse ikiz kardeş haline geldi. İkisi birden diyanete, imam hatibe karşı çıkıyor. Onlar Bitlis'in irfanından ders almadı. Onlara, artık CHDP diyebiliriz. Zihniyet olarak aynı" dedi.

DAVUTOĞLU KÜRTÇE: "BAŞ, GÖZ ÜZERİNE" DEDİ

"CHP ile HDP neredeyse ikiz kardeş haline geldi. İkisi birden diyanete, imam hatibe karşı çıkıyor. Onlar Bitlis'in irfanından ders almadı. Nasıl CHP Türkleri İslam'dan uzaklaştıran bir zihniyete sahipse HDP de Kürtleri yiğit Kürt kardeşlerimizi vatandaşlarımızı tarihten koparmaya çalışan bir zihniyetin peşinde. Geçmişte Kürt kardeşlerimizi istismar ederek siyaset yapmaya çalıştılar. Şimdi de Alevi vatandaşlarımızı. Alevi vatandaşlarımı memnun edebilmek için kendilerince diyanet ile ilgili yarışa girdiler. Kılıçdaroğlu 2011'de Bitlis'e gelmiş. Yok yuhalamayın ama bakın şu önemli diyor ki: Biz Bitlis2e gelip sizinle sohbet etmedik tabi bize oy vermezsiniz. Bundan sonra geleceğiz Ey Kılıçdaroğlu mesele senin Bitlis'e gelmen değil. Mesele senin Bitlis'in, milletin ruhunu anlayabilmen. Ama anlamıyor ki. Millet ile göz göze bakamıyor, diz dize oturamıyor ki. Onlara, artık CHDP diyebiliriz. Zihniyet olarak aynı" diye konuştu. Davutoğlu kendisini dinlemeye gelenlere Kürtçe "Baş, göz üzerine" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title